Kanonkula!!

Japp...ett litet utbrott bara, sorry!!!
Jag blir bara så trött på allt ibland :((
Blir både ledsen och förbannad, att bli behandlad på detta sätt! Dags att sätta ner foten och sträcka på sej..hmm... JAPP!! No more mrs nice lady!!! :)))

Mitt i all dokusåpa så går dumburken sönder oxå...grrrr!! En ny har man ju råd med just nu oxå, not!! Får väl fjäska med herr Larsson om ett bidrag ;))))

En ny soffa skulle jag behöva oxå. Ett stort hål i skinnet, och det blir ju inte ett mindre hål av att lilljuvelen gör kanonkula i soffan heller :-/. OMG!!!

Hallelulja!!!

Fridens♥



GRRRRR.....

Ok....vad händer!! Fattar nada!! Är det för att jag är blond som jag inte fattar eller va FAN???? Helvete!!! Ska jag behöva byta hårfärg eller VAD????

Blir så FÖRBANNAD, måste skrika:
AaaaaAaaAAOoooo....

Alla är vi väl människor med känslor...ELLER????

FUCK!!!


ADHD/ADD

Hujedamej....Hemma!! Har fasen träsmak i röven efter all bilåkande idag. En liten tur Tanum-Trollhättan-Gbg-Tanum.... Pust!! Tur att man har hunnit att skaffa nya glasögon oxå...NOT!!!!

Så trött!!
Barn med bokstavskombinationer är ingen lätt match!! En evig kamp, pust!! Jag blir så ledsen oxå när folk runt om kring inte har nån förståelse alls, när dom bara tittar styggt o säger att man har ouppfostrade barn :((( Barnen kan ju inte hjälpa det, jag kan inte hjälpa det,
man försöker så gott man kan.

Mina barn är högt o lågt (mest högt, hahaha)... Mina barn syns o hörs mest, alltid är det nått på gång♥

Tänk om människor runt omkring kunde strunta i andra och sköta sitt eget. Ta reda på fakta först, innan man öppnar munnen och klämmer ur sej nått taskigt som sårar. Barn/ vuxena med ADHD/ADD kan inte hjälpa sitt beetende, mer förståelse, tack♥♥♥

Puss


Kärringstopp!!!

OMG... Ett under att dom med vita rockarna inte har kommit än... Dotra är fasemej "hög" som ett hus!! Ni ska se henne, jag säger bara...ööööö, inte min ;)) måste vara nånannans!! :))

Efter ett besök på Näl är vi på väg mot stora staden Gbg, för att lämna syrrans tös♥

Sitter o lyssnar på musik ur radion, då börjar Dotra skrika, om hon som sjöng "Så jävla dåligt, hon har ju för helvete afrofrilla, hippiekläder och rökar hasch"

Ööööö..ok...vad hände där??...hahaha!!
Riktigt på G!!

Hon ser en röd skåpbil längst skogskanten "Ååå, herregud...dom har minst 20 lik bak i den bilen" :)))
Fantasin är det inget fel på i alla fall, min härliga tössunge♥

Fick stanna på ÖB en kort sväng, när vi skulle där ifrån så...OMG, så pinsamt!!
2 supersnygga killar i bilen bredvid oss på p-platsen. Jag bara till töserna "Bara bilen startar".. hahaha...NOT!! :-/.
Efter tredje försöket startar den men vad händer??!!! Jo, KÄRRINGSTOPP!!!
Att jag inte dog!!!!!! Killarna fick sej ett gott skratt i alla fall!!

Kram med händer o fötter♥


NÄL!!!

Då var man på Näl igen då...hälsa på sin storasyster♥ Inget bra med henne, snyft!! Blivit sämre!! Så tråkigt att se :((
Börjat en ny behandling, hoppades att det skulle bli bättre, men det blev ett bakslag. Fått mkt ondare i hela kroppen och händerna är mkt sämre :((

Nu väntar vi bara på att flytten till Hedegården blir så snart som möjligt. Då blir allt mkt lättare och möjligheten att finnas till blir 100%....

Det gör så ont i hela mitt hjärta att se min syster i detta tillstånd.
Jag älskar dej storasyster♥

Puss♥


Knöligt!!!

Tror bestämt det är dags att vakna, ååååå... Ungarna har redan hållt låda i några timmar. Riktigt knöligt har jag sovit oxå...bredvid minsta juvelen och....en SKATEBOARD!!! Det sistnämda är inget att rekommendra :))

4-åringen säger på morgonkvisten, när man ligger o halvsover "Jag vill se på dina tuttar mamma"... öööööö, va??!! "Dom är så fina ju" ... 4 år, hmmm
Det ska börjas i tid, hmmmm!!! Hahaha!!

Syrrans tös har vart här i helgen, så söööt! Hon ska ta hand om mej förstår ni, 10 år,haha!!
Så omtänksam♥ Har kliat mej på ryggen och riktigt skämt bort mej....
I LOVE IT!! Det bästa som finns ju.
Älskar henne♥ Är som en liten "extra mamma" som går runt här och ska hjälpa till med allt :)))) hahaha!!

Gomorronpussar på er♥


Mooohaaaaha!!!

WTF... Jag älskar att sova...men kan FAAN inte somna, åååååå!!! Kommer ju vara astrött i mörra ju :(. Är supertrött men ögonlocken vill inte!!!

Barnen ligger o sussar så gott, härligt att ligga o lyssna på dom, det
snarkas lite, pratas lite o pruttas lite :))

Finns det nån mer som är vaken än lilla mej?? Är lite ensamt!! Moohaaaha!!!
Endast jag är vaken...hihihi!!! Jaja, vad är en bal på slottet.??!!

Tips på att somna (har redan testat Ica- påsen och 75:an, haha)????

Gonattkramar♥


Ränner på byn!!!

Guuuu...va klockan går!! Swiszch...!!!
Filmen avklarad o godiset är borta, hmmm, undra vem som vrägde i sej allt det???? Borta är det i alla fall :)))

Ölen är borta oxå (men ölen kan jag inte skylla på barnen att dom tagit ;)...eller??? Hahaha!!! Men man kan ju aldrig veta ;))))!! Nej da!!! Me and only me!!! Min lilla bov, haha.

Killarna har däckat, tonåringarna spelar disco, japanskt ;))! Dönar i hela våran lilla lgh, men...det är ju Lördag, trots allt!! Vad slår lite japansk disco så här på Lördags afton?? ;)) lite ironisk är jag allt!!!!

Blir väl att försöka att lägga sej och dunka huvudet, i kudden, i takt till musiken, tills man somnar, hahaha!!
Låter inte det som en bra ide??

Bara slutklämmen kvar... John Blund... Som vanligt ude o ränner på byn, blir väl att räkna får ikväll (eller ska jag testa kossor, haha)?? Mooohaahaaa....

Massa kärlek♥


Kåtast!!!

Då blev det mera godis...nu chips med dipp :)) Hyrt film oxå, som dom stora tjejerna ville se...o NU är alla nöjda!!! Glada barn, glad mamma :))!!

Titta lite på "Hus till Salu", borta i affären. Finns massa snygga hus, men prisklassen är tuff, mellan 4-10 mille. Hmmm, lätt för en ensamstående mamma att skrapa ihop det, hahaha!!!
Såg ett jag verkligen gilla, med pool, endast 4 mille :-/ .....åååååå!!!!
Får väl fortsätta drömma :))!! Ska man ha råd med nått får man väl flytta till östsidan Bullarsjön (o då får man ju inte ha stora örhängen på sej, sägs i Bullaren: Ju större örhängen man har, desto kåtare är man, hahaha)

Kram♥


Höga Höjder!!

Ett jädrans hålligång på ungarna på Sportshopen. Springs hit o dit, fram o tillbaka.....men mamman bara tar det lala, gött!!!! Sitter o tittar och hoppas att dom tröttar ut sej ordentligt, så att dom somnar tidigt ikväll ;))) Lite ensamtid :))

Först en bra stund i den höga klätterställningen, sen avslutas det med skateboard :)) Riktigt kul, haha!! Ramlar mer än dom står på brädan!! Bara det inte slutar med akuten, för det är jag inte sugen på... NOT!!

Ok...nu bär det iväg igen..att hänga på 5 st 8-åringar, 1st 4-åring och 2 tonårstjejer är ingen lätt match, phu!!
Jage i affären :-/ Hej o hå vad det går mellan alla klädställningar , :))))
Får nog avsluta och reda ut dette nu :-p

Frid o Fröjd♥


Hallelujah♥

Lyssna och Njut♥

Blogga???

Lördagsgodiset är inhandlat... Ungarna började tjöta om det redan kl 6 i morse...hugaligen, grrrrr!!! Är det väl slut om en timme, så då blir det väl tjöt igen.....Mmmmmm!!!!

Att blogga är väldigt skönt... Kan skriva av sej om precis allt, och sen är det ju upp till var och en av er om ni vill läsa det♥Känns så bra att få ur sej lite.. Både posetiva och negativa saker!! Så är ju Livet!!! Ingen dans på rosor!

Har inte lärt mej allt om blogg än, bilder kan jag lägga in, men videoklipp o låtar, not!! Väldigt beroende av min dotter. Vill ju lära mej, men hon blir såååå arg när jag inte fattar, hahaha... "Så jävla blond Mamma" "Helt inkompitent" m.m.
Hmmmm!!!

Puss alla fina♥

 


Bra start på dagen;))

En bra start på dagen...eller har jag missat nått???!!!!

Hmmmm....


Pillipill!!

Hmmmm... Ligger och knör tre pers i tvåsitssoffan, och trean står där...helt tom, hmmm!!! Killarna bråkar för att
det är trångt "Sluta pilla på mej" skriker lilljuveln till den andre, som svarar "Jag har inte pillat på dej".... Lilljuvelen "Jo, i förrgår".. Hahaha!!! Mina killar♥

Lördag...o ledig!! Så skönt!! Inte göra ett piss, inget ansträngande utan bara chilla!!!! Orkar inget!! Vill inget!! Mår inget vidare!! Det är skönt att höra att det är nån som bryr sej, när Dotra säger "Mamma, du har ju oss", snyft :'(
Alldeles rätt! Jag har ju mina barn som jag älskar mest♥

Fridens♥


Andrahandsval? NOT!!!

Svårt det här.. Vet inte...hur... Försöker...ibland blir det fel!!! Att förklara saker, hur man tycker och tänker!!
Ååååå... :(((

Ett andrahandsalternativ??? Nej, absolut inte...aldrig!! NOT!!
Det har ju funnits där, länge, den där...känslan!!! Viljan!! Lusten!!

Sååå sant..

Finns i mitt hjärta♥o mina tankar♥

Pussar o kramar♥


Spioner

Åååå, va skönt att vara hemma... Åka tur o retur med en tonårstjej med ADHD, som inte har tagit sina tabletter, är inget att rekommendera.
För det första har munnen gått som en lammerav, konstant!!!! Fattar inte hur hon orkar??

Ååå, vilken fantasi sen....hahaha!! (Hon är fasen snäppet värre än min lillasyster ;))..).....
Lastbilarna, dom vita, hade flyktingar på flaket. Det är nämligen väldigt vanligt det (förstår ni, haha)Smuggla flyktingar :))))på vita lastbilar... Då vet ni;))
Vad ska man säga?? Hahaha!!

Sen låste hon dörrarna på bilen, o vet ni varför?? Jo, en liftare kan ju komma o fläcka upp dörren (när man kör i 120, haha).. Han kunde ju mörda oss och allt möjligt, hmmmm!!!!

Det kunde ju även komma spioner (som hette Lars o Örje :)..), i en sportbil och vilja komma över till våran bil...o det var ju inte bra!!!!

Ni hör ju....ASG!!! Vilken jäkla fantasi! Me like!!! Min dotter det♥

Kram med händer o fötter♥


Vad vill du bli när du blir stor?♥


Proactive

Plattan i mattan, tur o retur till Gbg- Hem. Och absolut inte glömma 7eleven i Ljungskile, det viktigaste på hela turen!!! Den där cappucino-sluschen är ju helt underbar (får väl stanna på vägen hem oxå, hahaha)!!

Tjötmoster är med oxå. Det babblas hela tiden, jättemysigt när man inte mår helt bra själv. Tjötar snart hål i huvudet på mej...HJÄLP!!!
Helt plötsligt vill hon att vi ska köpa Proactive, bara för att Justin Bieber (enligt proactivereklamen) gör det.
Dotra har ju inte ens nån finne, haha. Hon bara "Men man kan lämna tillbaka om man inte är nöjd, even if the flaska is tom"

Puss♥


Idag är det Fredag!!!

Fredag.....som jag har längtat, hela helgen ledig, åååååå.....!!!!
En helg med ingenting planerat, kan det
bli mycket bättre....sova ut ordentligt på morgonen och ta dagen som den kommer!!! Fridens!!!

Ett extrabarn i helgen oxå. Min storasyster tös kommer, myyyssssss!!!
Det blir fullt hus i våran lilla lägenhet, men finns det hjärterum så finns det stjärterum♥

Kram♥


Hjärta av guld!!!

Fasen vad skönt att denna dagen snart är över...puhh! En helvetes dag med ångest och skit....vill inte ha en till sån dag i morgon...gäller att knapra, knapra nån bra skit (som Dotra säger "Bra skit det här")hahaha...!!!

Jag har verkligen tur att jag har mina tre juveler♥som jag älskar över allt annat!!
När man mår dåligt, gråter och vill helst bara försvinna, då finns ju inget härligare än när barnen kommer och ska trösta och kramas och pussas. Ååååå, mina hjärtan♥!!! Tack för att ni finns!!!

Tack alla mina nära och kära som har funnits där för mej idag♥ tack för att ni bryr er!! Ni är guld värda!!!

Nattkramar♥

 


Truly Love♥

Dagens sanna"

When you realize what you truly love, defend it, protect it, stand for it, and
be proud of it♥


Regnar Köttbullar!!

Då var det dags igen... "Det regnar köttbullar"... Igår blev det tre gånger, undra hur många det blir idag :-/????

Absolut inget fel på filmen, tycker den är helt ok faktiskt, men att behöva se den ett antal gånger varje dag varannan vecka är lite tjötigt :-p...

Men det sysselsätter barnen ett tag, och en annan kan slappa efter en arbetsdag, pust!!

Orkar inte göra ett skit här hemma idag (räcker att jag mår skit :(...) Blir att bara softa styggt!!

M♥


Barnförbjudet♥

Att må så här dåligt som jag mår idag önskar jag inte ens min värsta fiende. Hjälp!!!! Bättre att få lagt sej ner o sova, bort till landet Ingenstans.... bland stjärnor o planeter, fara o flyga, och aldrig mer komma tillbaka!!!!

Piller har man med alla slags färger o former, men inte ens dom hjälper ett skit idag!!

Jag orkar inte...Jag vill ju bara... Suck!!!

Peace♥


Morgonkaos!!!

Gääsp.... Så fucking trött!
Var jättefin när jag vaknade i morse, lilljuvelen hade satt klistermärke i ansiktet på mej "Mamma, nu är du cool"
Hmmm, hahaha!!

Så trött oxå att jag även tog bronzekrämen som tandkräm, svarta kajalen till läpparna, ååååååå!!!! Ser väl ut som en clown när man kommer till jobbet. J kommer ju få sej ett gott skratt i alla fall, alltid kul att man kan roa nån :))

Kocken börjar asgarva oxå när man råkat få jobbtröjan inochut, ööööö!! Me, just me!!!

Den här dagen börjar ju bra, så det kan ju bara bli bättre ;)! Torsdag.....ja, det låter ju bra!! Vi får väl se vad den har att erbjuda.....

Talas♥


Hajar!!!

Ligger och softar i soffan, ser på film och ätit chokladkaka med grädde, mummsfillibabba :-p
Skönt att man inte behöver gå ut i detta typiska höstväder, regn o rusk...brrrrrr, hutter!!! Mycket bättre att ligga här i soffan och titta ut ;))

Lilljuvelen ligger och snarkar borta i min säng...dröm sött hjärtat♥!!
Mellanjuvelen skulle "bara" äta en gång till (konstigt att dom alltid är såååå hungriga när dom ska lägga sej, hihi) "Ska bara... Ska bara... Ska bara..."
Den stora juvelen vet i tusan vad hon håller på med... Karaoki (stavas???) eller nått ;)) Det vrålas ur rummet i alla fall:)))hahaha!!!

Hon berätta för mej idag att hon inte ville åka båt.. Vet ni varför?? Jo, för hajarna kommer att simma runt båten "Då är det totalt kört!!" åååå, fan :))
Hon har dom mest roligaste och härligaste kommentarerna♥!!

Jag hoppades ikväll men ... :((

Räkna även dom svarta fåren... ;))
Sov gott alla fina♥


Legkontroll!!

Fick en Komplimang på Apoteket idag, (utav alla ställen, hahaha)

Skulle hämta ut mediciner, både till mej och dotra. Mitt nr blev uppropat och jag gick fram och satte mej. Sa att jag skulle hämta medicin till min dotter och tog fram körkortet. Han bara "Och din dotter är född 0....??" Nää... "99" sa jag.

Han titta på körkortet och utbrister "Men, jag trodde inte du var mer än 23, inte en dag äldre än 23"
:)))).. Vad säger man till den?? Man får väl tacka och buga :-D
Den komplimangen värmde♥

Dagens:
"Tala inte om varandra, Tala med
varandra"

Kram med händer o fötter♥


Svarta Pengar!!

Städa... Ett måste...tror jag... usch o fy så tråkigt. Det är inte min starka sida (men jag har ju många andra starka sidor, haha ;))....)

Vet inte vart jag ska börja bara, det behövs nog en omgång lite överallt :-/
Tvätta, diska, dammsuga, damma.... You name it! Tar tacksamt emot städhjälp, svarta pengar att tjäna, haha ;) Bra betalt ;)!!!!! Någon som känner sej manad, hahaha!!!

Måste nog sätta mej i soffan och fundera och komma överens med mej själv hur jag ska lägga upp detta ;)))
Det är nämligen sååå typiskt mej att bara "flytta runt" på sakerna när jag städar.... :-D

Puss o kram♥


VARNING!!!

VARNING!!

Jag lovar, säg ALDRIG till en tonårstjej "Ska du inte gå och LEKA med nån kompis?"...
OMG... Där fick jag reda på att jag levde Aaaaaaa... Dotra högg tillbaka direkt "Är du helt jävla inkompetent eller? Leka?"

Hahahaha... Valde nog fel ord, :-o!!
Leka e ju för småbarn ju (att jag inte tänkte på det, dum mamma :))..)
I tonåren hänger man ju med kompisarna ;))))

Det gäller att tänka sej för både en gång och två gånger innan man öppnar munnen ibland, hahaha :))) 😱

Kramar om♥


LOVE♥

Ville bara säga....JAG ÄLSKAR DEJ♥


Personalfest!!!

Hmmm...vad hände igår egentligen?? Jag vaknar upp med träningsvärk, o jag var väl inte o träna igår, hahaha ;)) mycket konstigt!! O lala!!!

Ledig idag, så gött! Men det är ju inte mindre stress för det, för fullt upp har man ändå. Första turen går mot Strömstad sjukhus och BUP. Sen ska man på möte med högsta chefen
och restaurangbossen, pirrr...nervös!!

Min högsta chef gör mej alltid såååå nervös, varför vet jag inte men.. Hahaha! Jag blir så fumlette..:)))

Tänk vad pinsamt det var på första personalfesten jag var med på. Vi hade vart i Gbg o festat på Åby och var på bussen på väg hem. Malin full och säger till högsta chefen "Fan va
snygg du är i den svarta skjortan".
Dagen efter på jobbet, vad tror ni han kommer i ??.... Jo, i den svarta skjortan, haha! Att inte jag dog :-p..!!

Sååå... Fridens mina kära♥


Stjärnor o Planeter...

Iskallt i lgh, brrr...måste sätta Elementen på ON..nu börjas det,redan, brrrrrr!!!!!
One pieceen (??stavas??) är på, så den värmer e grann :)). Täcket är oxå på så snart är nog värmen nådd!!

Precis hemkommen efter en trevlig kväll hos herr Underbar♥:))) Slötittat på dumburken och bara haft det nice ;))
Me like!! :-* !!!!

Egentligen ville jag bara säga...
Go natt och Sov gott♥

Gonattkramar♥


Dopp!!

Tänk att få vakna upp så här varje morgon... NICE♥
"God morgon hjärtat, jag ska bara ta mej ett morgondopp".... Mmmmm.. Me like♥... Vill bo!!!!! :))))))


Snoppa Snoppa...

Snoppa, snoppa, snoppa, snoppa hela dagen för det tycker jag är .....Blääää!!
Något sååå otroligt tråkigt jobb...kommer ju fasen aldrig till botten på den där byttan, suck!!

Och för er som inte vet vad snoppa är så lovar jag , inget snuskigt :-p... Bara att man tärnar potätter till att steka :))..

Såå trött..vart tog orken vägen?? Bara försvann... Vips... O borta.... Suck!!!

Stog i kassan, en busschaufför kommer fram med en dagens. Det är så att när bussar kommer, med passagerare, så äter busschauffören gratis.
Jag frågar "Har du chauffören med dej?"... Han tittar lite dumt på mej, men men, så jag frågar igen "Har du chauffören med dej"... Han bara "Men det är ju jag som är chauffören"
Åååååå... :-o Han tyckte att det var dags för mej att gå hem, hahaha :-D..

En sak har jag oxå funderat på idag.. Vi ropar ju ut maten med nummer. Nu måste jag fråga... Säger man sextioen... eller sextioett!!!!????!!!!! Vilket är riktigt?? Eller är det jag som har hjärnsläpp, hahaha :-p...

Pussis♥


Våldtäkt!!

Idag har ju nog hört det sjukaste nånsin.. Jag menar...SJUKT...

Stog i tidningen idag om en våldtäkt, som inträffade i vårat grannland Norge.

"Mannen kom hem till bostaden, där han upptäcker att frun är otrogen med en annan man. Detta slutar med att mannen och frun våldtar fruns älskare. Håller han fången och våldtar han i över 15 tim" Ööööööö...vad hände egentligen där? Jag menar, helt plötsligt är frun med sin man och våldtar hennes älskare.
Undra vart fan denna värld är på väg???....

Ta vara på varandra♥


Pytonorm

Helgmiddagen är räddad o priset helt rätt för min plånbok.....eller vänta lite, jag är ju Vegetarian ;))))


Dripp Dropp!!

Å herregud...vaknar upp till ett riktigt skitväder, blääääää! Jag är jättetrött, ungarna är jättetrötta. Får dra dom upp ur sängen! I stort sätt får man klä på dom sovandes, och hur mycket hjälp får man då :-/.. Orka, pust!! Rena gympapasset ;))

Nu gäller det bara att bylsa på sej massa varma kläder och bege sej ut i regnstormen :-(. ååååååå!!!

Längtar redan tills denna dagen blir till eftermiddag, jobbet slutar för dagen, killarna är hämtade och man kan komma hem och päsa styggt i soffan.

Fridens♥


Skrammelburk!!

Lätt det var att sova..NOT!!!
Alltså, det blåser ute, tomma ölburkar på balkongen... Lägg ihop det, haha!!!
Det skramlar och far runt så jag blir snart knäpp, grrrrrrr!!!

Orka gå upp, lyfta upp sängen (för att komma ut på balkongen :-p), gå ut (brrrrrr) och ta bort alla burkar, nääää!!!!
För kallt... och för gott att orka masa sej upp ur den sköna sängen (fast lite ensamt dock ;-)...)

Får väl lägga kudden över huvudet o låtsas att det regnar, hahaha:)))))
Kan funka!! Öronproppar då?? Öööö.. Äger jag inga!! Stereon på högsta volym? Ööö... Äger jag ju inte heller nån :-p... Det får nog bli kudden i alla fall...

Rassel rassel rassel o pling :)))

Bamsekram♥


God Natt♥


Skolprov!!

Hemma efter en låååång dag...
Lilljuvelen har somnat i soffan = 1 nere..
Bara 2 kvar, suck!!!

Kl är snart 21,30 och dotra tycker att det är dags att börja plugga för ett
skolprov....som hon har i mörra bitti.. Ööööö!!! Sista minuten eller vad?? Hon har ju "bara" vetat om det i en vecka
:-O..

Hon går och hämtar ett par svarta, runda leksaksglasögon, sätter på sej dom och säger "Har jag på mej dom blir jag ju intelligent"...hahaha :-D.. Ja, det återstår att se, :)))

Nästa gång hon ska ha engelskaprov, och inte kan nån fråga, säger hon att hon ska rita en björn på frågan o skriva
"Sorry, I can't read the question, it's a bear in the way"...ASG!!! Hahaha.. I like♥

Kram med händer o fötter♥

 


Stress!!

En dag full med stress...åååååå!!!!
Stress på morgonen, stress på jobbet, stressa och hämta grabbarna♥, stress till fotbollsträningen, stress in i duschen och sen avslutningsvis stress till föräldramöte, puuussssst!!!
Låter som en dag i glamour..eller hur :))).....NOT!!

Ska bli så skönt att få slänga sej i soffan sen och bara päsa styggt ;))) Like!!
Ta fram täcke o kudde, sätta på en bra film och bara vara...!!! Mys med grabbarna!!

Måste stressa nu♥


Koreaner!!!

Vi får en hel del bussar som stannar till på mitt jobb. Vi har bl.a. väldigt många koreaner som är på busstur.....
Färgglada, tysta, små folk, hahaha!!...
men...dom är i precis ALLT! Man får alltså stå och vakta kakorna, haha...

Jag och chefen stog i kassan...en hel hög koreaner skulle ha dricka ur syrupsmaskinen...haha..dom stog där o babbla på sitt språk och började visa oss att dom inte visste hur man gjorde, få säger min chef, på svenska och ler
"För helvete, det är ju ni som har uppfunnit skiten"......ASG!!!

Hahaha, koreanerna bara ler och nickar....ASG!!!!! Tur att man inte förstår varandras språk ibland :))))

Simma lungt♥ kramis :)))


Måndag, bläääää...

Måndagmorgon och snoozat snart en timme, måste väl ta sej i kragen och gå upp..... Plikten kallar, bläääää!!!
Inte ett dugg sugen, inte för fem öre!!!

Men idag börjar min "barnvecka", grabbarna grus en hel vecka, som jag har längtat, vill ha massa kos♥!!
Älskar!!!

Upp o ta på sej arbetskläder och glida iväg till jobbet.
Hoppas att ni alla får en underbar dag!
Ta vara på varandra!!

Kram♥


Räkna Får....

Snart är kl 01,00 och inte många timmars sömn kvar tills man ska gå upp igen o jobba, pust!!! Kan inte sova, hmmmm!! Hjälper inte ens att räkna får...eller hundar...eller katter :)))

John Blund har jag inte ens sett skymten av, grrrr!!! Han är bara ute och ränner!! Skärpning alltså! Blir att skylla på han i mörra om man är trött på jobbet, gääääsp.

Får inte glömma sätta klockan...o ge fasen i att snooza (haha, älskart!)...
"Bara 5 min. till" och efter det "Ååå, bara 5 min. till" :-D..det är jag i ett nötskal, haha!!!

Nu ska jag försöka att få igen mina små blå och försvinna till landet Ingenstans♥ :))))

Natti natti♥


Beach 2013

GÖTT med mad...slurp!!!! :))
Vegetarisk lasagne med grönt :) Vad slår det en söndag??!!! ;))

Kommer att drömma mardrömmar om mat inatt, ååååå!!! Har fasen bott vid stekbordet idag. Det är ju inte så att det ska vara enkelt heller, dom mest konstiga blandningarna. Ägg på hamburgare, remoladsås till köttbullar, YOU NAME IT!!! Hahaha!!!

O alla ska ha olika rätter på samma bong, blääää, pust!! "Spätta, Raggmunk, Nötbit", sen "Snadder, Schnitzel, Ägg/Bacon" ...mmmmm!!!

Hela dan ett evigt stekande, haha!!
"Beach 2013" nästa... ;))) Jag blir nog stekhet till dess ;))) ASG!!! Me like!!

Stressa långsamt mina vänner♥


MAS!!

MAS, mas, mas, mas.....

För helvete.. Jag är ju bara en helt vanlig människa med hjärta och känslor♥♥♥♥

RESPEKT!!!


Jobbfrisyr!!

Funderar på att gå till jobbet med den här frisyren, haha :))) undra vad chefen skulle tycka...;))))


Dildo!!

Ett lite pinsamt inlägg men det är ju lilla jag, haha... Det sjukaste av allt är ju att det bara var jag som skrattade (hahaha, jag med min dåliga humor)

Var inne och hälsade på syrran på sjukhuset, pappa och lillsyrran var med oxå, en sjuksyster kom in med ett formelär som skulle gås igenom (inför MR:en) Då kom frågan om hon hade nått i kroppen som gick med batteri (dom tänkte nog pacemaker), jag börja asflabba och säger "M, din dildo går ju på batteri".... Öööö... Pinsam tystnad och alla blickar på mej!!
Haha, jag kunde ju inte hålla tyst :-D!!

Pappa bara skaka på huvudet, sjuksyster bara blängde och....jag ASflabba :)))

Hoppas ni alla, vänner och banditer, får en underbar dag♥


God Morgon

Shiiittt... Varför är man alltid sååå trött? Det spelar ju ingen roll när man går och lägger sej! Sover ihjäl sej snart, haha!! Men men... Älskar att sova :)))))!!

Pissväder ute oxå, åååååå... Inte gilla :(
Solen försvann och hösten kom.. Börjar bli kallt ute och varmare kläder måste tas fram till barnen. Snart börjar den här tiden när det är kaos i hallen, när alla vinterkläder ska fram, pust!!
Och tala inte på alla mösser och vantar, som alltid försvinner, som man får leta efter halva mornar, hihihi :)) ååååååå...

Ligger på soffan just nu, tvinga mej inte härifrån (skulle bara våga :-/).,..
Bara päser, en liten stund till... ;)))))

Love♥


Yrke: Brandman!!

Man kanske ska ta sej en funderare och byta arbete... ;))...Brandman kanske ;)))
Vad säger ni?? Ser bra ut va??... Hahaha!!!

Kramizzzzz....♥


Byxchoklad!!

Hahaha... En mycket intressant kväll.. Hmmmm.. Ok liksom.. Vad ska man svara på det?.. Hahaha... Vi får se... ;))

Ett annat ämne...

Man reser sej upp ur soffan, o dotras kompis börjar asflabba...WTF!! Jo, smarta jag hade satt mej i choklad så hela röven ( byxornas bakdel alltså, :))..) var helt nerkletad av choklad, åååååå!!!!

Hade precis blivit utbjuden, tänk om jag tackat ja och gått ut med dessa byxor , haha...ASG!! Både byxor och soffan fick sej en tvätt :))))...

Dags att snart försvinna bland stjärnor
och planeter...zzZzzZ...

Kram med händer o fötter♥


Take Away!!!

Bulleribulleri bock... Hur många horn sticker upp??... Grrrrrrr!!

PANG, PANG... Snälla slå nått hårt i huvudet på mej så jag vaknar ur denna förvirring, hahaha!!
Lova chefen att komma förbi med käk, och vad gör jag??..
Jo, jag åker hem, går in, tar ut sakerna ur påsen, o ja..där är chefens käk :)))

Bara att ta med sej käket och åka och leverera det, säkert hunnit blivit iskall oxå..ååååååååå!!!!
Undra om det blir nån stjärna i kanten?? Hmmmmm... Hahaha!!!!

Det blev en del svordomar i bilen... Trodde inte jag kunde såååå många men...JAPP!! :)) En hel hög! Tur att jag var ensam i bilen.. ;))

Kramar med händer o fötter♥


Kallt, brrrrr...

Kallt ute idag, frös när jag stack näsan utanför dörren idag, hutter!!

Det dröjer väl inte länge till, tills man måste skrapa dom där förbaskade rutorna på bilen... Hatar :((!! Så jäkla kallt om fingrarna (för vantarna är ju alltid en klassiker att glömma)!!
Har man tur så hittar man ju alltid nått man kan ha på handen i bilen, t.e.x en gammal socke eller en t- shirt...man kan hitta det mesta i min bil ;)))
Man tager vad man haver :))...

Kocken berätta för mej att han vart inne o kollat på hus på nätet. Hittade ett som han verkligen ville ha, så då började han klicka sig in på det. Fick uppge vad han tjänade, då fick han ett meddelande "VARNING! Måste höja kontantinsatsen eller leta efter ett annat hus"
Hahaha...vad roligt :))) ASG!!!

Händer i Afton då? Är det nån bal på Slottet? Blir väl att ta sej några kalla, eller hur? :-D

Pussar♥


Min drömresa...

MALAYSIA.... Vill, vill, vill....VILL♥

 


Diff i kassan!!

Måste ju bara berätta om en gång, utav många, som jag gjorde bort mej. Rejält oxå!! En sån gång som man verkligen önskar att man kunde trolla bort sej själv... Hokos pokos!!!

Jobbet, jag hade inte jobbat där så länge.. Högsta chefen kommer, berättar att det är en diff i kassan. Jag frågar om det är en stor diff..varav han svarar "Tillräcklig stor för att bli orolig"!!
Jag, mitt dumma ufo, vänder mej till kocken o säger "Det var väl dom pengarna du och jag tog"...mmmm..öööö!!! Kocken bara "Jag har mina egena pengar" o så gick han.
Hahaha...
Där stog jag..ville sjunka genom golvet!!
Det skämtet gick inte riktigt hem, hahaha!!!!

Lilla mej!!!

Kramis♥


Ledsen!!

Lördag idag....Ny dag med nya möjligheter :))
Ligger fortfarande i sängen, eller soffan rättare sagt (somna ju där, hihihi).. Skulle kunna ligga här hela dagen och ända fram till kvällen.. Hade inte det vart härligt??!!

Vet inte riktigt hur det känns idag :(
Är lite ledsen och besviken!! Känns som man bara passar ibland,
andrahandsalternativet :( Det gör
så ont..
Tycker man om nån så behandlar man inte den på detta viset...

Jag kommer nog ALDRIG att förstå mej på detta beteende.. det är så långt ifrån mitt beteende man kan komma..

Jag är väldigt kärleksfull, och den jag tycker om behandlar jag med respekt, omtanke och KÄRLEK!!!

Puss♥


Gonattkram

Ville bara önska alla en Go natt och hoppas ni drömmer söta drömmar♥

Gonattkramar♥


Araber

Så...det var det. Precis sett klart på andra säsongen på "The Walking Dead". Så jäkla bra!! Nervpirrigt, :))
Synd bara att behöva vänta på tredje säsongen (har inte ens börjat på tv:en än, :-p... ) kul att behöva vänta...NOT!!

Dotra är inte precis på sitt bästa humör.. Hon fråga varför vi inte kan äta frukost ihopa på mornarna. Försökte förklara att det inte är så lätt, vi börjar ju inte samma tider...o att andra familjer inte heller alltid får ihopa det "Se på N:s familj, dom kan inte heller äta frukost ihopa" Då kommer denna kommentar som en liten groda ur munnen på henne "Men för helvete, dom är ju Araber"..
ASG...vad får hon allt ifrån denna härliga tös????

Undra vem hon brås på :-p.. :-D

Myskram♥


Jag just nu...♥


Nordby

Shopping på Nordby...
Dotra tvinga mej upp till shoppingcentret, hahaha :))) tror ni på det?? Nä, inte jag heller :))

På vägen upp blir vi omkörda av en polisbil med plattan i mattan o blåljus.. Trodde först det var mej dom var ute efter, haha....jag får ju alltid höra ju att jag kör som en biltjuv :-p
Lite längre fram hade polisen stoppat en bil, en man i rullstol är på utsidan bilen.
"Mamma, ser du... Det är två araber som har kidnappat en man i rullstol".. ropar Dotra. Öööö.. LOL!!! Älskade tössunge♥

Vart o tjötat lite med personalen på Hobbex, mycket trevlig sådan ;))...
Dom hade en kund där som var riktigt "pain in the ass".. Den kunden måtte ha tagit nånting konstigt, hahaha!!
Jag hade aldrig haft det tålamodet som Hobbexpersonalen hade... Beundransvärt :-D!!! Jag hade nog bett kunden att dra dit pepparn växer...ASG!!

Inhandlat lite beauti- produkter och annat smått o gött.. :))

Nu blir det väl att ta den vita Forden o styra kosan hemmåt..

Kram med händer o fötter♥


Även barn påverkas♥

Måste bara få dela med mej av detta härliga videoklipp på min minsta juvel :))) Reklam påverkar även små barn, hahaha.... Klockren!! Såååå störtskön♥ Puss♥
 

Askungen

Home sweet home :))

Pust... Vart mycket idag, precis hela dan. Inte en lugn stund att få. Då är det skönt att man jobbar med ho ifrå Brålanda :))))...
Hmmm.. Undra vad man gör där egentligen? I Brålanda? Låter som världens ände?? Hahaha... Inget ställe jag skulle vilja bo frivilligt på.. ;))

Idag när jag stog i kassan kom en gäst fram o kalla mej för.... Askungen!! :))
Är inte det hur gulligt som helst :)) Supersött ju :-D!!

Dotra brukar ju kalla mej för "KVINNA", o det tycker jag inte om, grrrrr!! Kalla mej morsan om det så är, men kvinna... Ööööö, nopp!! Jag föredrar nog Askungen, hihihihi.. Me like!!

Nu ska Askungen ;) ta sej vatten över huvudet.....o ta sej en dusch :)))

Kram♥


Inrullad!

Dags att lägga sej o sova snart tror jag. Funderar bara på vart??.. Finns ju några alternativ..eller hur?
Sängen? Soffan? Golvet? Eller varför inte i.....
MATTAN!!! :))))

Me like:))) Välkommen till familjen Annorlunda :-D ♥

Sov gott & dröm sött♥


Tänkvärt!!

Så sant.....


Utskälld!!

Har precis kommit hem efter en händelserik sväng upp till jobbet...

Dotra var hungrig så vi åkte upp till jobbet för att fixa lite käk... Varje Torsdag = pannkakor, sylt o grädde, mumsfilibabba, yammmmi :))!! Göttans!!!

Stog där o tjöta lite med dom som jobbade, när en kund kommer fram o börjar gapa o skrika på dom, ååååå....
Kunden var Zigenare och började påstå att dom som jobbade var rasister, för att dom ville ha betalt för kaffet!! Öööö...!!!

Jag kunde ju inte hålla munnen i det läget, så jag sa till dom att ge han pengarna tillbaka o bad kunden att vänligen lämna stället.. Shiiitt.. Va arg han blev, haha!! Han var helt velete, haha!! Ilsken som ett bi!! Anmäla oss för det ena än det andra.

Jajaja, OMG...mycket ska man vara med om, hahaha!!!! Får väl se om man får sej ett samtal om detta i mörra :)))

Love♥


NÄL- besök!!

Vart på sjukhuset en sväng idag...

Hälsat på storasyster. 7 veckor har hon legat där nu :-p o fortfarande ingen som riktigt vet vad som orsakar hennes tillstånd...hmmmm!!!

Dom flyttar runt henne på olika avd och olika sjukhus...just nu ligger hon på Näl!
Dom tar massa prover varje dag men...
Nada!!! Ibland tror dom en sak men så ändrar dom säg och då tror dom nått annat...säger bara WTF!!

Den sista veckan har hon blivit mkt sämre i händerna :(.. men hon har vart uppe och gått nått steg (med hjälp av 2 personer och rullator) Det är ju nått litet hopp:)) Kämpa min älskade syster♥

Love you!!♥


Älskade Dialekt!!

Bara älskar dialekter..speciellt Bohuslänskan..In my heart ♥
 
Tycker verkligen att man ska införa denna dialekt i skolorna i Bohuslän.Ett språkalternativ!! Härligare dialekt finns inte...Tänk er när nån, som kan, denna dialekt börjar att "språga"ASG...helt underbart!!
 
"Vise dår, vise dår"...
Måste bevara denna dialekt, innan den dör ut♥ Lägger in ett röstklipp från ett radioprogram....
Lyssna o njut av denna härliga dialekt...
ASG!!! Puss♥
 

Rally!!

Äntligen kommit hem...

En otursdag :(( min iphone levde sitt eget liv så jag tänkte " Aaa, jag stänger av den o sen sätter på den" Tyckte att jag var supersmart men... Shit, jag kunde ju inte upplåsningskoden, grrrrrr... Vad göra nu? Satt ju i bilen på väg hem från GBG!!! Ringde Telia "Vi kan skicka den till dej" Öööö, nääää..

Måste ha den idag så det sluta med att jag fick åka till Överby köpcenter för att personligen få koden, haha.. Gör allt för min iphone :-p hihihi!!!

Lillsyrran var med oxå, så jag fick några påhopp om min rattning oxå (bilkörningen alltså :)..) "Du kör ju som en biltjuv" (eller pappas kommentar en gång "Har du bly under fötterna eller")
Wiiieeeee...kanske skulle blivit rallyförare, hahaha!!

Var ju i Ullared med syrran o H för ett par veckor sedan o då körde jag oxå...
Mitt inne i GBG säger syrran samma replik "Du kör ju som en biltjuv".. o precis då säger H "STANNA bilen, jag måste spy...ooppppssss :-o
Hmmmm, kanske ska köra lite lugnare.. o skaffa dom där glasögonen :-p

Kram♥


Laktos!!

 
Nu är det allvarligt tjejsnack med några goa kalla...OMG!!!

Så här mycket har jag nog inte skrattat på länge..Så jäkla roligt, hahaha!!
Sitter o pratar med syrran o en kompis, håller på att dö av skratt.. 
Pratar överviktig,känslor o killar. 
Syrran säger att man kan skylla på laktos, om man är överviktig.. Ballongmage= laktos!! ASG!!!

Så jävla roligt.. Ni skulle sett henne när hon berätta... " Se, rutorna på magen har försvunnit för jag är ju laktos"... 
Skönt att man kan skylla på nått ;))
Måste jag köra med nästa gång :-o

Eller om man råkar prutta..."Förlåt, men jag är laktos"...OMG!!!

I like❤

Trevlig kväll med massa Kärlek
 
 

GBGs gator!!

Coolt!!

Göteborgs gator är smyckade med olika texter... Den här hittade vi på en av gångbanorna på Backaplan :-D

Syrran berättade att det finns många olika texter man kan hitta t.e.x "Vem ringer man om hjälp, om man är rädd
för polisen" :)))))


Lek o Bus Foto

Lite kort från Lek o Buslandet.

P.s. Om ni undrar vad det är som händer på det kortet som är på mej o min syster, så försöker hon att få upp mej på Vulkanen, hahaha...
Det hela sluta med att jag ramlade
ner..
:-p Ska bara tillägga att under den tiden jag o syrran försökte ta oss upp, så hade väl Juvelen redan varit uppe 20 ggr.. Hahaha :-p D.s.


Kaos i Angered!!

Totalt helt slut..

En halvdag på Buslandet, sedan vidare till Angereds centrum... Väldigt mångkulturellt ställe!!
Våra pojkar var i sitt esse, haha.. OMG!!

Var inne och köpte skor till Juvelen, kommer på utsidan affären, säger till han att vi ska gå....bara ett problem, haha!!... Han var på insidan skyltfönstret så KAOS.
Syrran började skrika för hon trodde att det var en skyltdocka som började röra på sig, asg!!! Undra vad folk trodde om oss...eller vill man veta det ;))

Sen går Juvelen runt inne i köpcentret, sjunger högt o tydlig "Våra vänner, våra vänner, GÖTEBORG" Vet inte om det är den bästa låten att sjunga i Angereds centrum men men, :-p

Går in på Maxi, då gör han att larmet går.... Åååååå.... Säger bara Herregud!!

Mitt liv är inte tråkigt i alla fall, alltid händer det nått :-D

Kram med händer o fötter♥


Upp o Ner!!

Då så, framme i den stora staden GBG...

Det ska lekas, busas och bara ha det mys hela dagen.
Min minsta juvel o syrrans going står för underhållningen, haha!!!
Hela Lek o Buslandet har vi för oss själva :D.. Kanon!!! Så då är det bara att röja loss...även mammorna blir barn på nytt, hihi!!

Tjosan, där hoppa han...o tjosan, där flög han iväg... Hjälp!!!! Hahaha!!!

Åååå, herregud, här gäller det att hänga med ;)) tur man har sån fin kondition ;)
Försök att hänga med en som har överskottsenergi och inte kan vara/sitta stilla på ett ställe... Fram o tillbaka, upp o ner, över o under, hahaha :))

Pust, stön.. Mamma-paus!!!!

Puss♥


IsTips :))!!

TIPS!!

Sååååå ljuvligt gött.... mumsfilibaba.. smack smack slurp :)))

Ser ni en 7eleven.... STANNA!!
Gå in o köp en slusch med Cappucinosmak...underbar... Me like!!
Jag hatar kaffe, men denna.... Säger bara.... KÖP!!!

Kram♥


Idioten!!

Att jag inte dog igår..hahaha...
Så jäkla pinsamt... ;-p

Var hemma hos Underbar❤ igår kväll.... Såg på film o myste.. Mobilen ringde.. Min goa kompis H ringde...
Satt o tjöta en stund.. Så frågar hon "Hur går det med Idioten då".... Ööööö..
Hahaha...ASG!! O där sitter han..bredvid mig...hör att hon frågar detta :))))hahaha... Att jag inte.. jaaa, vet inte vad jag ska säga....
Han började asg, o förstog att H menade han... Ville verkligen försvinna :-D...Pinsamt :-o....

Det är ju sååå att när man vart arg och ledsen på Underbar nån gång, så har jag väl kallat han för Idioten..hahaha..
Förlåt❤... Hihihi...men❤ Kärt barn har många namn ❤ Tycker om ❤

Pussar o Kramar♥


Svengelska!!

I mina yngre dagar jobbade jag som
Au-pair i USA. Helt fantastiskt roligt!!

Får ju erkänna att min engelska inte är världsbäst men det gick.. Några gånger blev man ju ordentligt bortgjord, haha..

Som en gång när jag blev utbjuden på en date, en skitsnygg kille :-p, han frågade mej vad jag vill dricka. Ufot Malin svarar "Bear please"... Ööööööö....mmmm.. Han bara VA??
Hahaha... "Beer please"... Så jäkla bortgjord...:))) tala på att vilja sjunka genom golvet, lilla jag!!!! :))

Samma på jobbet, när det kommer engelsktalande... Skulle förklara för en kund vart kopparna stog o jag bara "Cops over there".... O chefen bara tittar på mej o säger " Va, var är polisen?"...
Hihihihi!! Visst är jag rolig!!!

Eller... min dotters kompis praktiserade
ute på butiken, o säger till en kund "Go to the KASSA to the BRUNETT girl..
Så klockren.. hahaha!! Ligart!!!

Visst är det härligt?? Ett gott skratt förlänger livet!!

Kramisar♥


Ilsken som ett bi!!

Ok..... Nu är jag arg...¥$%{,$ ~]{*¥|..
Har suttit jättelänge o skrivit ett inlägg, skulle gå till publicera det...o vad hände?? Det är borta... Gone!!! WTF!!

Hur kan jag bara få det att försvinna? Kan nån förklara? Så typiskt mej!!
Det finns väl ingen möjlighet?? Det måste väl finnas nånstans??.. Eller??
Hmmm... Hatar sånt här tekniskt :((

Jag och tekniska saker hör inte ihopa.. Jag lovar!!! Tur att man har en doter som kan....men tror ni hon är hemma nu när jag behöver henne??? NOT!!!

Stackars lilla mej... Ger upp en stund o går och tar en iskall dusch istället (så kanske man vaknar till, haha) :)..

Kram på er♥


Plikten kallar!!

Trött, tröttare, tröttast.... Gäsp!!!!

Kul att börja kl 6 på mörran...NOT!!
Hade ju hellre legat kvar under täcket i den härliga sängen, bredvid härliga...
hahaha... O där avslöjas inget mer...
;-p.... I like♥

Men icke sa picke... Här ska det jobbas o slitas...pust o stön :-p.... Får väl bossa och köra med alla andra ;)))
Vad tror ni min kära arbetskamrat Johanna skulle tycka om det, hahaha :))
I like ;))♥

Plikten kallar..

Kramis♥


Gonatt kram!!

Avnjutigt en god middag med gott
att dricka.. :-D.... Lax, ris o sås.... Mummmsss!!!!
En alldeles fantastisk o underbar dessert blev det oxå :-p....

Har blivit utfrågad om alla slags artister o skådespelare... O hur många kunde jag....NADA, hahaha... E så fruktansvärt dålig på namn, musik o kändisar :-p...
Alltid vart det!! :))))... En svag sida..!! Ingen ide ni försöker ens :-p

Sitter nu o myser i soffan och ser på en film.... Dålig, bläääää!!!! Bara massa blod o döda...om en taliban som rymmer.. Hur kul låter det??? Inte ett
piss.....

Ska nog vila dom små blå snart :-D

Gonatt kramar♥


Bortgjord :-p

Undra varför jag alltid gör bort mej??..
Kan ju omöjligt bero på min hårfärg ;-)
:-p...BLOND!!
Mycket får man ju höra om denna hårfärg men hahaha...nääääää!!

Det är nog bara så...."man är väl som man är när man inte blev som man skulle".. :)))

Gjorde ju bort mej, rejält oxå, på jobbet i Fredags..
Jag stog vid stekbordet, den andra tjejen jag jobba med stog i kassan... Hon står och tjötar med en tjej.... Jag tyckte tjejen var så lik en som jobbade hos oss i sommras (o även förra sommaren :-p)...så Malin (puckot, haha) frågar om det möjligtvist är tjejens syster...
- Men, det är ju jag säger hon...
PINSAMT!! Höll på att skämmas ihjäl
:-p... Halelulja!!!!
Detta har kocken fortfarande väldigt roligt åt :-ppp... Bläääää!!!!

Skärpning!! :-D

Kramiz♥


Middag!!

Wiieeeeee....
Jag är bjuden på middag ;))...

Oj, vad klockan är mkt...måste dra nu...
Pirrigt....
Wiieeeiiiiii......

Puss puss.....


Pimpad!!!

Är det nån av er som har fått eran mobil "pimpad"..:))) hahaha....??
Det har jag fått, självklart :-p..

Sitter i bilen , jag o dotra mi, så ska hon låna min mobil...jaja, ok då...
När vi nästan är framme, säger hon "Såja...nu har jag pimpat din mob" :))..
- Du har vad, frågar jag....
- Pimpat din mobil. Du är såååå ute,kvinna!! ALLA har det!!

Får tillbaka mobilen, hon har ändrat precis ALLT!!! €&~$£^#|,$!!!!
O jag då (som tydligen är sååå ute, hahaha) har ingen aning om hur man ändrar tillbaka :-p... Pissråtta!!!

Så....nu är jag PIMPAD och har t.o.m ett eget album med hur mkt bilder som helst, på nån grupp som heter LMFAO...
Hahahaha....
Bäst att jag sparar det ;)).....
Älskar dej min älskade dotter♥

Puss o Kram♥


Morgonkaos!!

Lunchrast....oj, oj, oj...hur ska man hinna med allt....jobba o blogga, hahaha... Får väl be om "bloggstopp" på jobbet...hahaha ;))

Denna dagen börja i totalt KAOS....
Försov mej :-p...inte bra... Det där med att snoza är livsfarligt, haha :)).. Jag är nog världsbäst på att snoza :-p..

Helt plötsligt börjar mellanpojken o gapa o skrika i allt kaos oxå....hans ena socka var sönder..ååååå!!! Då skriker lilljuvelen till han "Det gör inget, du kan ha den ändå"...
Hahaha, socken var ju ett enda stort hål :-p... :))
Mina härliga barn❤

Kramar med händer o fötter♥


Undre Världen..

Har ni suttit och försökt att se en film, samtidigt som man har en riktig tjötröv ovanför huvudet... :-p.... Inte att rekommendera...blir så €~{%*>\}£z... Då förstår ni..!!!!

Dotra har fått nån låt på hjärnan oxå "Fest hos Abdullah"...hahaha...o det är det ända hon kan...:))))ASG!!! Undra vem hon brås på?? Måste vara hennes far ;-p...

I filmen pratar dom om den "undre världen"....o dotra frågar vad som menas med det... Åååå, herregud vilket liv det blev när jag skulle försöka förklara...hahaha... "O vem avgör vilken värld man är i då? Det är väl inte schysst att säga att nån är i den undre världen! Är vi i den övre då?"... OMG!!
Mammas härliga goa tjej♥

Så denna kväll blev inte så lugn o skön som jag tänkte, men händelserik :-p..

Dröm sött♥sov gott....

Kramis


Feltolkning!!

Nu har jag tatt kvällen...skönt!!

Slapp i soffan o coca-cola i glaset :)).. (ovanligt med coca-cola ;))..) bara Älskart!! Kall cola med is i.. Göttans!! Me like♥

Låg i soffan och väntade på att X-factor skulle börja....nyheterna va i sluttampen o jag hörde (haha, förhoppningsvist :) fel...
Tyckte hon sa "Och med det får jag tacka för mej o ni får ha en FUCKING trevlig kväll"...
öööööö, vad tror ni???
Hahaha...måste hört fel va?? :-D

O så kommer reklamen, börjar prata om generationer o Dotra mi
"Va fan.. vilken jävla generation är det nu då?"... hmmm.. så kan man ju oxå uttrycka sej.. Snart dags att införa en svärburk :-p....

Trevlig kväll!!

Kram med händer o fötter♥


SUPERTACK

Åååååå.....

Tack ALLA ni som är inne och läser o följer min blogg om lilla mej... Jättekul :))

Blir ju sååå superglad♥... :-D
Kommentera gärna om ni vill♥

Love you...♥


Scchhhh....Hemlis!!!

Jag har en HEMLIGHET...en hemlis ;)) hihihihihi...!! Kommer aldrig berätta vad det är men...kul att göra er nyfnikena ;))...!!
Tänk om hemlisen skulle avslöjas.. hmmmm... Inte så bra, haha ;)).. Då gäller det nog att fort som fasiken komma sig av denna planet...ASG!!!
Därför tiger jag som muren.... :-o...

Det är en härlig hemlis, mysig♥..o bara min, alldeles egena...
Kan gissa att det bubblar i er nu i nyfnikenhet, hahaha... Jättekul...ASG!!

Inte ens dom närmsta vet...o kommer heller aldrig få veta ;)).. E jag inte rolig så sej....hihihi!!!

Ska sluta att retas med er ;))...för stunden i alla fall ;))..

Sååå lungt o skönt.....alldeles alena hemma....inga sjövilda, energiska o hyperaktiva barn hemma (haha, körde hem dom till sin pappa :))..) Gott gott gottigott gott :))

Får väl ägna mej åt min alldeles egena Malintid...

Kramar med händer o fötter♥

 


Drömma!!

Och nu då...???

Hur mycket som helst att göra men orken finns inte på plats.. Tror den har flyttat söderut :-p...

Flyttat??...Söderut??? Nice :)).. Inte tvekat en sekund;))! Jag vill...nått varmt o skönt ställe, ingen stress o inte massa bekymmer, kan bara...VA!!

Gärna nära havet...( o en liten bar, som serverar pinacolada;))..)...Me like!!
Nån som är på;))??? Kom igen nu ;))
Drömmen kan bli verklighet, hahaha ;))

Ja, drömma kan man ju :-p.. Mmmmm!!!

Tillbaka till verkligheten (buuuu), till Sverige, till lilla hålan, till min lägenhet, till oredan, till.... ja, vardagen :-o..

Puss på stjärten♥

 


Tankar..!!!


Måste bara skriva av mej...så mycket som rör sig inne i tankarna....
Snälla...hjälp mej...nån..;))

Jag menar, eller snarare fattar inte, hänger inte med nånstans... :-p

Om man träffar nån, har gjort det ett bra tag, om man tycker om varandra, har kul, roligt, kan prata om allt o det känns bra när vi träffas (haha, tycker jag i alla fall :-p)...
Då undrar ju ni vad problemet är???

Jo...ingen vet om att vi träffas :-/..
Han vill inte det.. :(.. Fattar inte vad problemet är?? Jag skulle ju vilja visa HELA världen att jag tycker om han, att vi träffas...
Jag menar..funderar...då kan han ju inte tycka om mig speciellt mycket :(..eller vad?? Hjälp mig att förstå!!!!

Han hör av sig, säger att han saknar mej o vill träffas.... Jag blir jätteglad♥... Åker ner till han.... Myser o trivs.... Åker hem... Sen inte ett ljud på flera dagar... Ni ska veta hur mycket det sårar, o varje jävla gång går jag på det :(((..

Varför behandla mig på detta sätt???
Blir såååå ledsen.. :,(

Om man älskar/tycker om nån ska man väl visa det....o inte såra....!!!!
Ta hand om varandra...imorgon kan det vara försent♥
Älskar med hela mitt hjärta♥♥♥


Fett Kallt!!

Ena stunden kallt.. o andra stunden varmt... blir väl aldrig nöjd :-/....o blåser gör det...hutter hutter:((
Undrar ni var jag är?? :)) Invigningen av nya Sparvallen...

En del folk o massa aktiviteter....annars kan man göra som min minsta juvel... hitta på egena!! Han är precis överallt, högt o lågt o rör i allt... HJÄLP!! :))

Min största skatt har spelat match...VANN, såklart..mammas nya Zlatan :)) Tanums A-lag är redan klart :))... Finns många talanger i det laget :))

Satan i gatan va kallt det blev.. eller som dotra säger "Fett kallt"...dags att ta på sig tjocka tröjan o börja intressera sig för denna invigning ;)))

♥♥♥


Kolla:)♥

Kolla min underbara Dotters blogg! Det är hon som har gjort min design på bloggen!Klicka på bilden för att komma till hennes blogg:)♥
 
 

Stress!!!

Gääässssp... :-/ jättetrött!! Vill sova... Bläääää!!!! Blev väckt kl 6...
"mamma, barnprogram"
..åååå,stööönn!! Kl 6?? Söndag??
Bläää.... :)))

Tittar ut o inser att väderguden inte är på det bästa humöret idag... Typiskt...när det är fotbllsmatch på G... o Invigning av nya idrottsplatsen..
Får väl bita sig i läppen o bara ignorera
(på med solhatten, haha)...ääää, hur är det man säger..
" Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder" :)) jajaja,... lite regn har väl ingen dött av ;))

Nu.... dags att stressa (o dan har bara börjat :-o )...fotbollskläder, present ska inhandlas, frukost, you name it....o allt innan kl 10,30 :-p...
Så.... Stressa lungt min kära :))..,

Puss & Kram♥


Rosa Kanin..!!

Ooppssss...somnade visst :-/..
Vaknar av att det står en unge o flaxar i ansiktet på mej o är uppskruvad som en rosa duracellkanin, haha :)))...
O varför detta??.... Oj, oj,oj..jooo, mamman glömt att köpa Lördagsgodis
:-o... hela världen håller på att rasa :))!!!

Nu...allt inhandlat för Lördagsmys och lite film :))... Ska bara (som Alfons Åberg säger :)..) lägga juvelen, men som vanligt...ingen lätt uppgift :-p, haha!! Mycket roligare att göra ALLT annat....t.o.m att klia sin mamma på ryggen (händer aldrig annars, o jag bara ÄLSKAR att bli kliad :)..).. hmmm, ok en liten stund då :-p, hahaha!!!
Han däckar väl snart, förhoppningsvist, så att man själv kan förflytta sej till soffan :))
Eda, dricka o mommsa :))..så är väl kvällen räddad ;))

Hoppas att ni får en trevlig kväll och ta hand om er.
Om ni älskar någon, visa det, imorgon kan det vara försent♥

Peace & Love♥


Rallyföraren..!!

Min dotra tycker att jag har potensial till att blogga... :))..hahaha, men en sak hade jag "missat"....Dagens outfit :)...
Tydligen ska man ha med det...men... NOT!! Inte i min blogg, haha...

Det e väl inte speciellt intressant att se mej, med likadana kläder(arbetskläder, haha) varje dag ;)) finns roligare saker att se... LOVAR!!

Jag tjötar på i stället, skönt att kunna skriva av sig och sen är det ju upp till er om ni orkar att läsa skiten ;))...

Tänk den gången när jag skulle åka från Göteborg till Grebbestad. Hade väl kört nån mil, tyckte att det lukta bränt, stoppa o gick ut o kolla... NADA!! Jaja...körde vidare:)) tyckte att det kändes lite konstigt i ratten men...orka stoppa igen..NOT!! Höjde radion istället o fortsatte... Kom hem o pappa utbrister o skakar på huvudet "Har du kört så? Du har ju för helsicke PUNKA på framdäcket!!" Öööööö... oopppssss
:-o.... Inte konstigt att det drog i ratten :-/ hahaha...e det inte typiskt mej :)) roliga mej :))

Kram med händer o fötter♥


Juvelen..

"Jag hatar dej, hatar dej hela dan o ända fram till kvällen".....:)))....min minsta juvel..haha!! Härliga dom små liven!! Ena stunden ska det kramas, pussas o i stort sett "hånglas" o tycker om dej mamma.... o andra stunden så flyger det saker i luften.... swischhhh...o hatar dej mamma... :-).....!!!! Dubbla budskap, hahaha ;))!!!

Juvelen sugen på pizza oxå...o snäll mamma som jag är #ler#, lägger jag in en i ugnen...o fortsätter med mitt ( alltså detta, bloggar, haha)...glömmer pizzan i ugnen...såååå,,.. någon som vill ha en välgräddad pizza :))
Luktar bränt hela lgh :-/....tur att inte brandlarmet gick(haha, just det, jag har ju inget :-p)

Tänk den gången när Juvelen tände eld hemma i huset, på sin systers rum... Hela rummet blev utbränt o hela övervåningen rök o vattenskadad... suck!!!
Då var det fart på brandkår, polis o ambulans..... o vi sluta på ett möte på socialtjänsten :-p... Men slutet gott, allting gott!!! :))

♥♥♥


Allvar..!!!

God morgon Sverige... :)

Vaknar tröttare än man var när man gick o la sig... hmmmm...märkligt!??!!
Känns som man blivit överkörd av tåget... :))..suck!!!

Men... En ny dag med nya möjligheter :))...o väderguden verkar vara på gött humör oxå :)) en bra kombination ju.. YEEEZS!!!

Mmmm....men får väl erkänna att lilla jag fortfarande ligger i sängen, o inte alls har nån lust att stiga upp....(haha, drider it ;)..) Undra om jag måste..??? NÄÄÄÄ ;))..ok, om en stund... promise!!

Får väl se om man kan ta sig i kragen o ta bilen o åka till Grebbestad en sväng...terrorisera sina vänner ;)).. Håll i hatten grannar :))...
Kom o tänka på lillgrabbens kommentar när vi åkte i bilen för ett tag sen...

Musiken på radion på hög volym o jag sjunger som bäst (tycker jag :-p), när han med fingrarna i öronen säger "ALLVAR, mamma"....Ööööö, opppsssss :)))).. Hahaha, tydligen ingen skönsång!!!!

Kramar med händer o fötter♥

 

 

 


Nattsudd

Då var det natten....gäääsp :-o

Dags för skönhetssömnen men...mycket tankar o funderingar snurrar uppe i hjärnkontoret...hmmm..??!!!!! Dom gör en inte klokare precis. Ska jag vara ärlig så hänger jag inte riktigt med...vet inte vad jag ska tro...eller rättare sagt, vågar tro.... Men jag VILL tro :))...

Hoppet finns ju fortfarande..
Det var nån klok människa som sa att "Hoppet är det sista som överger en människa"... :)))

Ni undrar säkert vad det är jag svamlar om...haha, jaggu du :)) men... Ok...
Känslor....tycka om nån♥...Hujedamej!!! :)) Hahaha!!

Får runda av denna kvällen med att säga att jag haft en supertrevlig kväll i gott sällskap...Tack♥... me like :))

Sov gott vänner o banditer♥


Tomten

Den bästa, snällaste, finaste, goaste o mysigaste människan som finns i mitt liv är min ...Pappa♥
Det finns ingen som han, han e bara... BÄST!!! Skulle aldrig klara mej utan han!! Älskar han oerhört mycket!! :))

Han hjälper ALLA, spelar ingen roll vem du är...alla är lika mycket värda!! Han har ett hjärta av guld♥

Han har odlat ett stort grått skägg :)), ser ut som en liten tomte.
Han var med mig en dag o hämta mellansonen i skolan. En liten kille kommer fram o börjar att dra han i jackan o säger: "Tomten, jag önskar mig en traktor till jul".... Hahaha, såååå supersött :)) Det är många barn som tror att han är Tomten,o går fram o drar han i skägget... Wiieeeee!! Min pappa det!! Älskar så mycket!!!

Han har sin alldeles egena flagga oxå....ni kan ALDRIG gissa vad det står på den...hahaha... håll i er
"Bosse Snygg" ;))) Håll utkik så..!!! Härliga pappa♥
Tänk när han fick höra att han hade en "Iskall frissa".... va han skratta :)))...

Du är bäst älskade pappa♥


Olycker.. :-p

En liten olycka händer så lätt ;))

Ooopppsssss..... ;-o


Snuskiga Tankar

Några (eller kanske alla, haha) av er har säkert redan listat ut vad jag jobbar med....japp, just det.. Restaurang!!
Jag vet inte hur det är på andra arbetsplatser, men jobbar man inom restaurang så får man nog höra det mesta( innan öronen trillar av) o man måste nog tåla det mesta oxå..hahaha!!


Mycket sexsnack alltså...allt man säger eller gör associeras till... ja...sex...hahaha, det ska sprutas, föras in, snoppas, komma in, sås, över o under... You name it!!! När kunden står o ska betala med kort o säger " Är det i den här springan jag ska föra in den i"...vad fasen säger man, hahaha :))) eller när en kommer in o säger "jag smaka på hans korv o fick såsen på tröjan" ;)) Finns hur mkt som helst!!! :)

Måste tillägga att där jag jobbar så är vi som en enda STOR familj...hahaha:))
Ett härligt gäng...me like!!! Skulle aldrig vilja vara utan dom...♥( o dom skulle absolut INTE vilja vara utan mej ;)), hehe)!! ;))

Puss på er ♥


Buuuuuuu......

Äntligen hemma...efter en lååååång (o sjuk..) dag på jobbet!!!! Mår verkligen, ordagrant, piss o skit :(( Huvudvärk, feber o förkyld... rolig fredag.. NOT!!
Kul att vara sjuk på sin lediga helg..Typiskt :(

Skönt att vara ledig i alla fall..., o kocken tycker nog oxå att det är skönt att jag är ledig. Orka höra på mitt babbel, haha..
Jag har ju utsett han till min alldeles egena mentor, hahaha..., varken han vill eller inte ;))!! Han är nog måttligt trött på mig, jag rådfrågar han vad/ hur jag ska göra, han ger mig råd o... vet ni vad jag gör??
Tvärtom!!Hahaha!! Vet inte varför men...
det e väl jag i ett nötskal :-p...
Lovar att skärpa till mej, kocken ;))..

På tal om skärp....hahaha... Måste ju berätta, typiskt mig att alltid göra bort mej :-p...(tur är att dom man jobbar med börjar bli vana :)) men shoottt...

"Tidigare på dagen hade jag o en arbetskompis diskuterat hans skärp... han hade lite problem med hur hårt han skulle spänna det o så....Jag står ute i restaurangen o han står inne vid stekbordet...haha...varav jag skriker till han, över hela matsalen:"du kan föra in den i vilket hål du vill" :-o
oopppssss...hahaha..vilken pinsam tystnad det blev...såååå mig :)) jag prata ju om skärp, men vad tror ni att gästerna trodde???? :D!!!

Funderar på en sak när man bloggar... Undra hur många man skrämmer iväg, hahaha,...eller vill man veta det..??? ;))

Kramar med händer o fötter♥


Dunk dunk...

Huvudvärk....sprängande huvudvärk :-/ inget som hjälper... inte ens Treo ;)) :(..
Stackars lilla mej...vill ha huvudmassage..det e sååå gött mot värken :-p... Någon?? :)...# ler#!!!!

Barnen sover i alla fall ( förutom dotra mi, för hon e ju inget barn ;), hon e ju 13, haha), så (nästan) endast mamman e vaken :) Så lungt o skönt... mmmm... vad e en bal på slottet..!!! :) Å innan minsta sonen somna ikväll sa han " mamma, tycker om dej hela dan o ända fram till kvällen" :)) Blir man inte varm i hela kroppen...mina härliga barn♥

Mina tidigare inlägg idag nämnde jag lite om det motsatta könet... hahaha..kom o tänka på en kommentar som min dotra sa för ett tag sen.
Helt allvarlig sa hon
"Mamma, jag vill att mitt liv ska vara som en 80-tals film( själv e hon född 99), där killarna står utanför fönstret med bandspelare o vrålar BABY COME BACK"
Ja, hahaha...härligaste tjejen ♥

God natt & dröm sött ♥


Ett instick..

Glömde, i förra inlägget, det bästa ju, hahaha.....

Stog o prata på jobbet om "livet", varav jag säger att jag väntar på att min prins ska komma, inridande, med sin vita springare o ta mej med, hahaha... (alla kvinnors dröm ;))..... )

Då kommer en man fram till mej, som hörde detta samtal, o säger " Går det lika bra med en "vanlig" kille i en röd bärgningsbil"... ;)))

Hahaha.... ja, vad ska man säga ;D...

Puss & Kram


Männen är från Venus...

Singel???...Jappz!!

E det nån där ute som kan förklara hur det motsatta könet fungerar, hmm...o vet dom det själva egentligen..???
Blir inte klok, så snälla nån...FÖRKLARA :))...

Ena dan ska man träffas, o allt är kanonbra o nästa dag...inte ett knyst, ööööööö, vad hände...?...nått man missa..? Ena dan omtyckt, nästa dag bortglömd!! Varför gör man så? :-p!!
Nu kan man ju inte dra alla män över en kant men... Oj oj oj ;)) !!

Säger man inte att männen är från Venus, o kvinnorna från Mars, hahaha...
Det kanske e det då, haha :)..
Vi pratar väl inte samma språk...undra om det går att köpa ett lexikon på männens språk ;)) Det hade löst många konflikter, hahaha :))

Militant flata då?? Hahaha...:))Nä, hoppar det tror jag...Inte så lockande :-p

Min prins kommer komma en vacker dag♥.....
Kramar med händer o fötter♥


Städhjälp sökes....

Precis hemkommen efter en väldigt rörig dag på jobbet...puhh..plus att man inte mår helt 100, förkyld o bedrövlig, o det första man ser när man kommer hem är.....Ett BOMBnedslag..😱😡
WTF...man undrar ju vem som har vart här o ställt till detta, hahaha... (för det kan väl inte vara inte pedanta mej o mina inte röriga barn :-p)
Så...städhjälp mottages med varm hand : D.....

Ok, orka....NOT!!! Måste nog chilla en stund först...det tycker då jag att jag är värd :))
Kramar med händer o fötter♥

 

 


Midnatt råder....

Kan inte sova ju...o snart dags att jobba, hmmmm... Hur kul lät det på en skala 1-10..??

Men men....e bara tvungen att göra ett stort SKRIK-inlägg innan jag fortsätter att leta efter han, den där, John Blund.. " Titta kom o titta..."

Håll i er, nu kommer det, Djungelvrålet:
WWIEEEAAAAAAOOUUUUU....

Nu undrar ni varför? Men... I cant tell you :)) När livet e bra komplicerat, så måste man få ur sej lite ;))))

Ok, nu måste jag leta vidare efter John, måste få sova o ha min skönhetssömn ju;))...Snälla, ser ni han var bussiga att skicka han till mej :))

Kram med händer o fötter❤


Wiieeeeee

Snart en dag till i den nya blogg-världen...o yess, me gusta:))...

Ligger på sängen o försöker att lägga min minsta juvel, men...hahaha..NOT!! Roligare att leka, busa o hoppa i sängen. Tror ni mamman tycker det e roligt..?? Gissa 3 ggr...!! "Mina" handbojer har han ju hittat o leker med så...hmmmm...funderar..får man handfängsla fast barn, hahaha, i Sverige??? Nej då, skämt;))

Mellanpojken trolla jag bort i några timmar...Monster truck show:)) Han älskart..japp!! Tur att jag slapp att följa med :-p...Tackar o bockar att han fick följa med en kompis dit...e ju inte riktigt min grej( psst.. men några snyggingar såg jag allt när jag lämna han :-p, så det skulle vara för det då, hahaha )..

Tatuerat mej idag...nya fina Änglavingar :)) Älskar dom ♥ Bifogar en bild så får ni se dom... visst e dom ljuvliga :))

En av Noras härliga kommentarer får avsluta för i kväll:( Nora,4 år...) Jag kan inte hitta henne nånstans i huset, letar febrilt över allt... Till sist på toaletten, öppnar dörren, totalt becksvart, så hör man en röst ur mörkret " Jaha, här sitter jag i mörkret o skiter""

Kramar med händer o fötter ❤


I, Mee and My self

Wiieeee...
Detta gick ju bra :)) Jag kan :))

Undra om man ska skriva lite om sig själv, hmmm... E det intressant tro?? Ääää, shooooot....
Vad jag heter vet ni ju( kolla bloggen annars :) ålder, vikt o längd e väl inte av intresse( inte ens för mej :-/ ) Kan väl vara så gammal som ni vill att jag ska vara, hahaha!! Brukar funka ;)..
Snäll, rolig o omtänksam... Älskar mina barn!! E nog som en medelsvensson.. usch o fy vad tråkigt det lät, blääää...Dags att ändra på det ;)

Blond e jag, o det får jag höra varje dag..undra varför?? Min dotter brukar säga "Mamma, du e blond ända ut i fingerspetsarna", hahaha...och
en dag på jobbet säger jag till kocken" En kille sa MIFF till mej.. vad e det?" Varav kocken tittar på mej o börjar asgarva " Du menar MILF".. Ja, va e det??..säger jag... Då blev jag blondförklarad rejält, hahaha...Typiskt lilla mej, men jag bjuder på det! Det e jag :)

Fick diagnosen ADD för några månader sen...o det måste jag säga: Skönt att få veta varför man har svårt att hantera olika saker o varför man, väldigt ofta, säger saker utan att tänka sig för först (som faktiskt kan såra, jag vet, speciellt dom man tycker om...FÖRLÅT) Jag menar inget illa :((... Tips: sätt fingrarna i öronen o säg att ni inte hör vad jag säger ;)) Jobbar på mina brister o jag har blivit mycket bättre...yesssss!!! Snälla, stå ut med mej, hahahaha.....

Slutar detta inlägg med att erkänna" En riktig tjötröv e jag :))"

Kramar med händer o fötter♥


Mitt livs första Blogginlägg :-p

Detta e lite scaaaryyy...vet inte ens hur man bloggar, o vad man ska blogga om, hmmmm... Tur man har experthjälp av dotra si :)
LIVET.... det får det bli!!

Ingen dans på roser, finns gott om problem, t.o.m så det finns över :-p... Hojta bara till om nån vill ta över några ;))....

Lever man ensam med 3 barn, som alla har bokstavsdiagnoser, barn som aldrig kan sitta stilla o ta det lungt, hyperaktiva o alltid e i konflikter så....ingen lugn dag att få...puhhh!! Men väldigt viktigt... Skulle aldrig vilja vara utan dom..NOT!! ❤mina 3 stjärnskatter❤...

Ok, erkänner.. Inte bara barnen som har diagnos, wiieee...även lilla jag. Då kan ni ju gissa hur vårat liv e, hahaha... Tur det finns mediciner. Som min äldsta dotter sa när hon tog medicinen " Det e bra skit det här"...haha!!
Den kommentaren får avsluta mitt första blogginsats ;)))
Kramar med händer o fötter♥


Somebody That I Used To Know♥


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0