"Analt"

Ooppsss, inte ett enda inlägg idag!! Skärpning!! Var såååå trött i morse ju!! Men kom till jobbet, högsta volym på radion och några snygga dansmoves så var man på G!! Tur att ingen såg mej!! Då hade dom nog ringt dom med vita rockarna :-P!!!!

Allvar... Är det nån som kan svara på om ordet "Analt" kan ha en annan mening än det man är van med det ordets betydelse? Typ..."Sluta att vara så anal!". Anal ska då ha samma betydelse som typ fixerad!! Kan nån svara på det eller blir jag lurad?? Hahaha ;))))

Sitter o hoppas att det blir mys i soffan o en bra film ikväll ;)) en öla oxå...kanske...kall ;)) slappa o päsa styggt ;))

Puss❤


"Tanum Fönster"

Äntligen hemma...det känns ju att man lever, pust!!! Måste mellanlanda i soffan en stund o hämta andan, sen in i den varma sköna duschen...LIKE!!!!

Innan Dotra somna igår, kommer hon in och frågar mej "Mamma, om vi vann 50 miljarder, skulle jag få en Iphone5 då?"..... Ööööö... Hahaha!! "Ja, såklart" :)).... Hahaha, ni skulle sett...dom glädjeskutten och glädjeropen, hon blev nog världens lyckligaste tössunge :))) tyvärr är ju inte sannolikheten speciellt stor att vinna den summa pengar men...man ska aldrig säga aldrig ;))))

Dotra är väl världens härligaste tjej! Tänk när jag fråga henne vad hon ville göra när hon blev stor (hon var då i 7-8 års åldern) och hon svarar "Jobba på Tanum Fönster".... ASG!! Jag hade ju väntat mej värsta jobbet och ungen svarar Tanum Fönster!!! OMG :)))))!!!!

Idag har jag inhandlat den första julklappen :-P....

Kram med händer o fötter♥


"Hej hå, hej hå"

Frukostpass.....börjar tidigt, slutar tidigt :-P!!!!! Inte ett dugg sugen på att ta mej upp ur denna varma säng!!! "Drider it o drar till Skee"....hahaha!!!!! "Hej hå hej hå, till jobbet jag gå, lalalalala"... Tisdag??? Vad har denna dag att erbjuda?? Hmmm..!!!! Vi får se.. ;)))?

Ha en trevlig dag på jobbet alla goa!!

All kärlek♥


PR- bild!!!!

Dunk, Dunk, Dunk....huvudvärk!!! Inget hjälper, t.o.m vart ute och gått i regnet, blev bara jätteblöt!!! Men promenaden var frisk, härlig, blåsig o blöt!! Skönt med en varm dusch när man kom hem.... LIKE!!!

Kan inte ens tänka....hmmmm... Jag kan väl ta och betätta om en gång när jag och min dotter, då ca 4-5 år gammal, var och shoppa på Torp. Dotra kommer skrattande fram till mej och säger att jag skall följa med henne, hon ska visa mej nått. "Nått jätteroligt" tänkte jag eftersom hon skratta så. Så drar hon fram mej till en dvärg, pekar, skrattar o säger "Titta mamma".... Ööööööö....shit...vad gör man....så pinsamt!!! Hon hade ju aldrig sett en dvärg innan så för henne var det ju jättelustigt, hon asgarva!! Jag ville ju bara sjunka genom golvet!! Jag fick panik!! Istället för att förklara för henne, drog jag bara iväg med ungen, bort därifrån :-P..!!!!!

Första reklambilden för jobbet ligger uppe på restaurangens Facebooksida!! Gå gärna in o kika på Rasta Tanum!! Gilla gärna ;)))))

Kram med händer o fötter♥


Personalvård!!

Vilket busväder, usch o fy!!! Regn o blåst!! O min mellan son som hade hört att det skulle komma snö idag, han längtade såååå till Måndag och snön :-/ stackars liten, vilken besvikelse att vakna upp till detta :-/!!!!!

Gjorde det lite mysigt ute på borden i restaurangen. Satt ett gäng killar vid ett bord, som tyckte att jag skulle komma och sätta mej en stund. Lite mys med levande ljus och som han sa "Personalvård"... Ööööö!!! Och jag svarar "Jo det hade vart gött"... OMG!! Hahaha!! Jag svarade på en sak men han menade nått helt annat!! Åååå...gu så pinsamt!! Ett gott skratt från det bordet!! Såååå jävla pinsam är jag :-P!!!

Anticimex vart här idag oxå. En privat lektion i alla avlopp o småflugor :-P... Hahaha!!! Ja, det är ju tur att brorsan är elektriker ;).... Hihi!!! ;)

Kramar♥


"Helan går..."

Redan måndag...o en ny arbetsvecka, ååååååå!!!! Helgen har ju bara gått så fort!! Men gissa om det är gott att bara jobba frukost och dagpass!!!! Så jäkla skönt att slippa kvällarna, puh!!!
Man ska ju vara riktigt tacksam att man jobbar inomhus en sån här dag oxå... Riktigt pissväder ute, brrrrr!!!!

Vi ska ju iväg en dag/kväll oxå denna vecka, jag o K. Ska bli riktigt sköj!! Så klart man tar sittningen med underhållning, hahaha!! :)))) Me LIKE!!!
"Helan går....o den som inte halvan..." wiieeee,hahaha!!!

Här sitter jag och pladdrar, måste ju sticka nu, inte komma försent till jobb!!! Håller tummarna att denna dagen går fort!!! :))))

God morgon kram♥


Varning för Gul Bil!!!!

Då har man kört med plattan i mattan Gbg tur o retur :-P..!!!!! Det är ju inte EN långtradare ute på vägarna heller. Långa jäkla lemmeltåg ju, mutter mutter!!! Idag har jag nog slått rekord i att köra om långtradare. Skulle "lekt" det istället för "Gul bil" ;)..
Ett tips förresten... Leker ni Gul bil, varning, kör inte förbi ett postkontor!! Jag råkade göra det en gång när jag o barnen lekte det...OMG!! Att inte biltaket lyftes! Vilket kackel det blev!! Gap o skrik o bråk!! Hade polisen sett detta hade dom nog burat in oss allihopa, hahaha!!

Killarna är lämnade oxå...vilket söndagslyx... Me like!!! Nu ska jag ta mej en varm härlig dusch, o se sen vad denna kvällen har att erbjuda ;)

Puss♥


Ny header♥

Gammal:
Ny:

Hjärnan vs Hjärtat

Riktigt skitväder, och det ska man ut och köra i. Göteborg, tur och retur, blääää!! Det är ju värsta tänkbara väder att köra i. Bara hatar att köra långt i detta, har ju så svårt att avgöra om det är halt eller inte, hmmmm!! Nån vänlig själ som vill köra istället för mej :-/...!!!!

Sen ska killarna lämnas idag oxå. Så blir det en hel vecka för sej själv. Ska jag vara ärlig så ska det bli riktigt skönt, bara slapp och päs!!!!! Hojta till om nån vill hitta på nått sköj i veckan!!! Jag är på!!!!

Ledsen att det inte blev nått inlägg igår men det gick bara inte :(...!!! Mår inte så bra!! När inte hjärnan och hjärtat samarbetar blir det kaos!!! Kärlek är ingen lätt match!! För vissa kan det vara kärlek vid första ögonblicket, men för andra kan kärlek växa fram!!!

Jag älskar han, och hoppas fortfarande på att det där smset ska komma "Jag saknar dej, tycker om dej och jag vill försöka med dej"..... Önskedröm, åååå!!!

All kärlek♥


Rochellördag

Lördag och ledig!! Blir väl att åka ner till Grebbestad på Rochellördagen!! Ikväll eventuell utgång, barnvakt finns, så det är bara festhumöret som saknas!!

Mår väldigt pissigt, så detta lilla inlägg blir eventuellt det ända idag!! Tyvärr :(

All kärlek❤


Hells Kitchen!!!

Då var man hemma då, hahaha!! Tur att pappas bil går racerfort...plattan i mattan :-P... Tur o retur Gbg!!!

Vart en jävlig dag på jobbet idag. Tror folk att det är Hells Kitchen eller vad? Fått så mycket skit, bläääää! Var så nära att jag gick ut och tog han, grrrrr!!
Först en kärring, hela världen gick under för henne för att dom kokta äggen var slut...OMG!! Hade ju köpt frukost BARA för dom kokta äggen...öööö!!!
Fick bita mej i tungan för att inte kläcka ur mej nått.

Sen var det den där jäkeln, vi hann inte med att steka pga för litet stekbord och alla kom samtidigt!! Vad fan tror han?? Riktigt otrevlig var han!! Så säger han
"Ja du verkar inte ha lärt dej att kunden alltid har rätt"...>,!|}%^*+|?!!!!
Kom hit ska jag smocka till dej!!!

Tur att man har en glad kock i köket, som alltid får en på gott humör igen, med alla sina härliga dansmoves :)))

Jag hade ju till råga på allt fått på mej arbetströjan in och ut idag oxå. Så typiskt mej, å självklart var det ju kocken som fick syn på det, hmmmmm!!!!


trevlig helg♥

 

Kolla!!♥

Kolla min blogg!♥:) KLICKA BARA PÅ BILDEN mvh Nora:D♥
 

Baconfrukost

Fredag och sista arbetsdagen för veckan...gött mos!!!! Jobbar bara halvdag..än bättre!! Baconfrukost idag, bläääää, massa bacon, pust!!!! Fasen va alla gubbar äter :-P

Skönt att jag fick låna chefens bil, ingen hitt att behöva gå med två trötta småkillar på morgonen..!!!

Dags att tjäna ihop sitt leverbröd ;))

Mornings♥


Hoppets kraft❤

Tänk om hoppet kunde överge mej snart, i 1,5 år har jag hoppats, men blir fortfarande behandlad som ingenting!!
Hoppet är ju det sista som överger en men jag fattar inte!! Gång på gång blir jag sårad, behandlad som skit, lovad saker som inte hålls men ändå... Jag fattar inte...kan inte släppa taget!! Jag fattar ju grejen, hade han varit intresserad och vilja ha ett förhållande med mej, så hade han ju inte behandlat mej så här!! Tyckte han om mej så skulle han ju aldrig ha blivit så arg när jag fråga om vi har ett förhållande!! Då vill man ju visa det för alla i hela världen!! Jag älskar han ju, vill ju visa hela världen att jag älskar han...

Jag måste nog sluta hoppas och försöka att hitta nån som tycker om mej och vill visa världen att det är vi!! Nån som vill vara med mej, och bara mej!

All kärlek♥


Hur testar man???

Huvudvärk och trött, bläääää!!! Skönt att bara jobba halvdag i morgon, men mindre kul att sätta sej i bilen och åka tur o retur Gbg...hoppas väglaget är bra bara!!! Är så dålig på att avgöra det, brukar ringa pappa och fråga "Hur är väglaget idag?"... Ööööööö... "och hur ska jag kunna svara på det?"..brukar han säga! "Du får väl testa"!!! Och hur fasen testar man det då,hahaha???!!!
Nu kom det blonda in i mej...eller?? ;)))

Lillkillen ligger o snarkar här i sängen bredvid mej, så gott!! Mammas sötis!!
Dom andra två spelar musik så det dånar utanför min rumsdörr!! Värsta discot, hmmm!! Får väl försöka att få dom i säng oxå :-P

Puss♥


Värdefull Information

Precis hemkommen från mellangrabbens fotbollsträning! Under den timmens träning har jag fått en hel del värdefull information....som förhoppningsvis går in i skallen på mej!! :-P!!! Hahaha!!! Måste vara stark :-/!!!

Hmmm... Orkar inte skriva om det ens, inte idag i alla fall. Jag vet ju, jag fattar, blond är jag, men inte dum!! Jag är inte den ända!! Se...jag vet!!!

Vill bara må bra!!! Längtar faktiskt till min lilla tripp "Rock at sea" om två helger! Komma ifrån väggarna och all skit!!


Miff???...MILF!!!

Lunch.... Och sen nästan dags att gå hem!! Gött mos!! Höga diskussioner i fikarummet! Kocken har ju fortfarande väldigt roligt åt mej och den gången när jag kommer in och säger "Du, han kalla mej en MIFF, vad är det?" Kocken höll ju på att vika sej av skratt "Du menar MILF""...ASG!!! Att det kan vara så jäkla roligt än :-/!! Fick ju förklarat för mej vad det var i alla fall, hahaha!!!

Så har dom första snöflingorna kommit oxå, väldiga diskussioner om det!! Kocken säger att det är hagel, men man ser väl skillnad på hagel och snö...och det var snö, så det så!!!! Han måste nog kolla sin syn, hahaha, för det är ju inget fel på min syn :-P...hmmm!!! :)))))

Bilen är hämtad oxå... Startmotorn som var sönder, bläääää!!! Inte roligt...där försvann min resa som jag hade tänkt att beställa, fasen!! Tv:en är ju oxå paj!! Väldigt oflyt nu... Usch!!

Hoppas min drömprins kommer snart och räddar mej och så gifter vi oss och lever lyckliga i alla våra dagar :)))!!!

Puss♥


Väldigt EGO!!!

Bara några kort på lilla mej....

All kärlek♥


Limosinskjuts♥

God Morgon på er!!!
Eftersom min bil har gått sönder och jag inte orkat att ta den till bildoktorn har jag fått ordnat limosinhämtning så här på morgonkvisten ;) Tur man har snälla vänner! Tack S för att jag och killarna slipper att gå i mörkret!!!

S lovade även att ta killarna hela helgen när jag drar på Rock at sea och super....
YES!!! Guld värd❤!!! Får väl se om man kommer hem igen eller om man åker av på Åland, hahaha... Får ringa pappa "Kan du hämta mej?" OMG ;)))

Nu väntar en hel dag med jobb och slit, blääää!!! Sugen??? NOT!!!
Får glädja mej lite i att det är Torsdag idag i alla fall, många svenska arbetare
som åker hem från Norge för helg ;)))

Kram med händer o fötter♥


Keep swimming♥


Kvällens Sockerkick!!

Redan mörkt ute,och snart dags att lägga minstingen!!! Hoppas att denna
natten blir bättre. Förra natten pissa han ner sej, så det var ju bara att börja flytta runt mitt i natten, ååååå!! Så härligt att vakna av att både, hela han och jag, var nerpissad :-/.... Mys!!!!

Idag försökte minstingen sej på att försöka intala sin mamma att han skulle ha "lördagsgodis"...hahaha...men den gick jag inte på!!! Ett bra försök i alla fall :))))!!!

Men en rejäl sockerkick har han nog nu ändå, utan godiset!! Går ju inte att sitta still...myror i brallan...upp och ner hela tiden...OMG!!!!
Undra hur jag ska få ner han om en stund??? TIPS :-D

Kram♥


Your song♥


Flatlöss!!

Tänk när min chef berätta för mej om flatlöss..... När han växte upp bodde han hos sin syster och hennes familj. Systers son skulle ut på rajtantajtan en kväll i storstaden. Under det besöket fick han med sej några väldigt "trevliga" husdjur hem.... Flatlöss!! Flatlössen ville inte bara stanna hos han, så det sluta med att hela familjen fick flatlöss t.o.m hunden Bamse fick det!!! Hahaha!!! Tänk att komma till doktorn, hela familjen och hunden, och ALLA har flatlöss!! Usch och fy!!!!

Mitt tips är skydda er ordentligt när ni har rajtantajtan!! Var era partner trogena så att inga obehagliga överraskningar dyker upp!! Finns mycket överförbara sjukdomar där ute!!

Love♥


Värsta EU- mötet!!

En förmiddag full med möten! Möte nr 1 var i skolan med både Rektor, Mentorer, Bup, Dotra och Jag. Ett väldigt bra och massa posetiva beslut som togs. Mötet handla ju mest om Dotras ADHD.

Innan mötet fick jag ju lite skäll av dotra. Först och främst "Att du kan med och gå med dom där fula cowboyskorna och den där hemska halsduken till min skola"... Det var då ett jävla tjat om mina skor, grrrrrr! Jag råkar ju tycka om dom!!! Sen precis innan mötet säger hon "Fasen det här är ju värsta EU-mötet ju...massa folk som bara sitter och glor"...öööööö!!!

Så nu har jag även avverkat möte 2 och 3 oxå!!! Det är så skönt att vara ledig :-P
Killarna ska inte hämtas förren kl 15 så nu har jag lite tid för mej själv... :))))

Detta inlägg får avslutas med ett citat av medicinmannen i Asterix
"Den krämpan som kallas kärlek finns det ingen trolldryck mot" :)))
Så sött:)))!!!!

Puss♥


Att vara eller inte vara??

En liten enkel fråga.....att vara eller inte vara....och allt blev ett helvete, snyft!! Tycker ju inte att frågan borde ställas men för att jag skulle vara helt säker så ställde jag frågan!!! Skulle nog aldrig gjort det för allt blev skit!! Trodde...eller ville i alla fall att frågan skulle vara lätt att besvara, men där misstog jag mej, snyft!!! Förlåt att frågan ställdes!! Var absolut inte min mening, ber så mycket om ursäkt!! Är jätteledsen :'(

LOVE♥


Tjock eller Platt?? OMG!!!

Nu äntligen...fått lånat en tv:e, pust!!! Går inte att få in några kanaler än (pappa hitta inte fjärrkontrollen :-/), men man kan ju se på dvd!! Jag är så räddad! Höll på att få ett sammanbrott! Killarna bråkar ju från morgon till kväll, och nu kan man ju vilseleda dom med en film...göttans!!! Har redan avverkat två stycken :))))!!!

Det kommer väl bli ett herrans liv på dotra när hon kommer hem. En TJOCK tv:e?? WTF!!! Det fick ju absolut inte komma in i detta hus! Strängt förbjudet!!! Hahaha!! Tänk när en annan var liten, var glad om man fick se på tv!! Nu är problemet om tv:en är tjock eller platt, hahaha!!!

Kärlek❤


Inkompetent och Blond!!!

Vilken tur jag hade att dotra hade glömt en sak hemma...puh!!! Vilken räddning!! Satte på en film till gossarna, åååååå, det blev så lungt och skönt!! Stängde ju dörren in till dom oxå, givetvist ;)!!! Måste väl lära mej dom där tekniska sakerna snart, kan ju inte vara helt "Inkompetent" som dotra kallar mej, eller "Blond ända ut i fingerspetsarna"!!!

Försöker att röja lite! Ändrat om en hel del. Ordnat mej ett eget rum (snodde killarnas, hahaha)!! Blev sååååå bra!! Åååå vad skönt att kunna stänga dörren om sej när man vill vara själv!!!

Så bu är det väl bara att fortsätta med resten!!!

All kärlek❤


Suger!!!

En VAB- dag!! Måns är sjuk så då är lilleman hemma oxå. Blev ett jäkla kacklande på dotra för att HON skulle få gå till skolan. Mamman var så jätte orättvis, hahaha!! Det var ju absolut inget fel på Måns. Han bara gjorde sej till ju!!!

Å min ford startar inte heller... Den vill absolut inte! Får väl ringa bärgaren, så den kommer sej till verkstan!! Känns som man har flyt i livet just nu, blääää!!!
Bilen, Tv:en, Kärleken....ALLT!!!!!
Livet suger!!!!!

Frid vare med er❤


"Svart och ett huvud"

Åååååå...OMG!!!! Vilket tempo ungarna har! Jag är helt slut...och det är bara Måndag. Ska försöka att lägga den minsta men tror ni att han vill "Kom inte hit det luktar skit, Kom inte hit det luktar skit"...har jag hört nu ett hundratals gånger på ca 5 min.....!!!! Och emellan dom hundra gångerna ska det "hånglas" oxå!!!!! Han känner tydligen en till som heter Joel "Mamma, jag känner en till Joel. Han är svart och har ett huvud"!!!
ASG!!!

Idag på jobbet så kommer det in en man som var på pricken lik han Mikael Torving(?). Jag kan ju inte hålla tyst så jag "Vet du att du är lik en kändis?"... Han börjar skratta... Jag "Har du hört det förut eller?".... Han "Det beror på vem du menar?".... Jag "Mikael Torving"
Han skrattar och säger "Ja...haha...och är det posetivt eller begativt?"... Vad fasen ska man säga, hahaha..."Nä, han ser ut som skit"...hahaha...så jag bara
"Han ser väl bra ut"... Såg i ögonvrån att Johanna höll på att vika sej av skratt :-P

Puss❤


Öööö...Det brinner!!

Måndagar betyder att byta olja på fritösen, och det gäller ju att göra rätt :-/

Tänk...vi på jobbet hade precis haft en brandutbildning.... Nån vecka senare när jag och en till på jobbet skulle byta olja på fritösen hände det..... Det börja brinna i skiten...WTF!!!! Öööö... Vad var det nu man skulle göra när det börja brinna???? Hmmmm....ja just det....jag bara ropar lite försiktigt "Öööö...Johanna... Det brinner"...

Hahaha... Hon fick springa genom halva restaurangen, hämta lock och komma till vår räddning. Och där står bara jag och M, tittar med stora ögon på allt kaos :-P...

Kram❤


Hetsiga Karar!!!

Satan vad veckorna går snabbt...hänger ju inte med :-/.... Idag behöver jag inte jobba hela dan...blir räddad av ett kvartsamtal om mellansonen!!

Längtar tills senare. Ska hämta grabbarna grus! Ååååå, vad jag har saknat dom, mammas hjärtegull❤.
M på jobbet tog med dom och bowla igår....ööööö, gott med överskottsenergi på lilleman var det enda hon sa, hahaha!!!

Hoppas det blir en lugn frukost på jobbet idag. Massa hetsiga karar direkt på morgonkvisten, kan man klara sej utan :-/

Kram❤


Klart slut banantjut!!!

Nu lägger jag nert.....

Fridens❤


Gasa o Pumpa!!!

Varför måste min bil krångla, grrrrr.... Jag vill ju bara hem, snyft!! Hatar när bilen bråkar, kan ju ingenting om bilar ju, vet ju knappt vart oljan ska i ju :-/

Skam den som ger sej först...och det var inte jag denna gång i alla fall, haha!!! Gasa o pumpa så in i bänken så gnistor rök ;)))) ASG!!! Till slut så kom den :-P!!!

Hemma... Slappa 10 min och sen ta en härlig dusch i glödhett vatten. Komma ut som en hummer efteråt...OMG!!!!
Idag måste jag se på Solsidan... Vem kan jag våldgästa ;))??!!!!

All kärlek❤


5, 4, 3, 2, 1,0.....

Nedräkningen har börjat på detta arbetspass.....ååååååå....låt klockan gå fort som tusan....vill inte mer....orkar inte mer!!!! Ska nog äta väldigt långsamt... Måste ju tugga maten ordentligt, hahaha, varje tugga 100 ggr, har jag hört ;)))!!!!! Lax och potatisgratäng, mumma!!!!!

Pussar❤


Grova Pengarna???

Tycker inte jag gör annat än att jobbar, men var fasen är alla grova pengar??? Finns ju fasen aldrig några :-/... Vad är det för vits att jobba då, hahaha!!!!
Fick bytat så jag jobbar morgonpass
i alla fall. Såååå fucking tråkigt att jobba kväll! Inget för gamla mammor det inte ;)!!!!

Får väl bara be att dagen går racerfort, så man snart är hemma igen. Och att dra fram klockan några timmar, o hoppas att ingen märker det, är väl kanske inte heller en sån bra ide.... Eller ;)???? Hmmmmm!!!!

Kramis❤


Förblöder!!!

Fick sluta tidigare ikväll... Så supergött :)))... Åkte och hälsa på storasyster som ligger nere på hemmet, wiiieeee...där var det hajlife....NOT!!!!! Som tur är så har hon ett eget rum, så det blev varsin säng o päsa styggt...LIKE!!!!

Ska vara duktig när jag kommer hem och sätter i gång och ska diska. Men va fasen gör jag till klantarsel då? Jo, skär av mej halva fingret på ett glas, grrrrr!! OMG!!! Spruta ju blod....panik!! Inga svarar i telefon heller när man nästan är döende ;).... Fick se att grannens,(tvärs över gatan), tv:e lös...one piecen på och kuta rätt över, haha!! Vilken syn för gudarna, hahaha!!!! Hon fick plåstra om och hjälpa mej!!! Så tacksam....TACK!!!

Så nu ligger jag här helt ensam med mitt omplåstrade finger och tycker synd om mej själv, snyft!!

Ha en trevlig kväll❤


Akta Zombier!!!

Hahaha, åååå herregud... Gissa vad dotra gjorde här om natten????
Innan hon gick och la sej tog hon fram massa kläder och la vid sängen...

Hmmm, undrar ni då? Förklaringen va den att "Om det kommer massa zombier och ska ta mej måste jag ju springa iväg snabbt. Springer jag bara iväg med trosor och ett tunt linne kommer jag ju att frysa ihjäl. Lägger jag lite kläder här vid sängen, är det bara att roffa åt sej dom, och sticka iväg och då fryser jag inte ihjäl i alla fall"

Då undrar man vilka filmer hon ser på egentligen??? Hahaha!! Inga barnfilmer i alla fall :-/.... Men smart är hon min tös, hahaha!!!! Älskar mest❤

Puss❤


VARNING!!!!

Så lungt på jobbet....hmmm...projekt får man hitta på då!!! Ut och hämta palllyftaren, efter mycket om och men
(+ att alla jag jobbar med tycker att jag är jättejobbig när jag börjar med mina projekt, hahaha.... latmaskar ;)...) får jag ut hela stekbordet, pust!!! Sprutar hela väggen med starkt medel och spolar så in i bomben, vilken kaos, wiiieeeeee!!!!!
Sen in i frysen....ööööö...men..skorna.... Dom satt fast, frös fast i golvet... ASG!!! Hugga loss dom, hahaha!!!! Högsta VARNING!! Ingen rekomendation!!!

Nu är jag totaly slut.... Får sätta mej o fika och fundera ut nästa projekt ;)) Idag är jag nog arbetskompisarnas värsta mardröm... Mohaaaaoohaa!!! Älskar att få bestämma :-D......

Kram med händer o fötter❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3893278/images/2012/pic_5082a059ddf2b37428001337.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3893278/images/2012/pic_5082a059ddf2b37428001337.jpg" class="image">


Piss o Skit!!!

Lördag.....o jobb snart!! Satan vad jag känner för att jobba....NOT!!! Piss o skit, $~|}>£££?~>?£¥¥..,.grrrrrrr!!!! :'( !!!!!

Hade vart fall en mycket trevlig fredagskväll :)), nått positivt, hahaha!!!

Ska väl slå klackarna i taket nu och bege mej till arbe, annars kommer jag nog försent!!!

Talas❤


Fredagskväll!!

Fredagkväll....wiiieeeee!! Spenderar kvällen med herr Underbar❤. Massa mys med chips, choklad och god öl framför tv:en. Hade hyrt film med tror ni att den funka?? NOT!! Vart och lånat om den i två omgångar, men icke att den vill fungera, så jädrans typiskt!!

Bara massa skit på dumburken så här på en fredagskväll. Finns hur mycket kanaler som helst men inte ett jävla skit.
Zappa, zappa, zappa!!! NOT!!!

Underbar verkar ha gett upp, ligger o småsnarkar i mitt knä... Hahaha!! Så söt❤!!!!

Vad ska jag hitta på då?? Dricka upp min goa kalla öl, så får vi väl se om det blir nån fart sen ;)))

Kvällskram❤


Det är dags nu!!

Måste ju berätta om när jag jobbade på en annan restaurang under min uppväxt. Chefen där var väldigt speciellt. Antingen så tyckte man om han eller så hata man han. Inget mellanting. Jag kom väldigt bra överens
med han. När man väl lärt känna han, så var han riktigt rolig :))!!

Tänk en gång när micron gick sönder, mitt under ruschen. Kockarna "Vad ska
vi göra?"... Chefen bara "Vänta lite, måste tänka"... Efter 5 min kommer han tillbaka "Jag har det! Vi kastar ut den!"
Alla bara... Öööööö!!!! Okej!!! WTF!!

Eller när han ville att man skulle jobba eller komma tidigare, så ringde han
"Det är dags nu"..... Klick!!
What??!! Hahaha.... Man bara...öööö!!!!

En dag kom han med nya Globalknivar, la dom högst upp på hyllan och säger "Inte rör dom"!! Nej då!!! När han åkt, vem är inte högst upp på hyllan och tar ner dom??? Jag såklart!! Nyfiken och vill testa dom!!! Vad gör jag?? Jo, det slutar med att jag skär av mej halva fingret och nästan svimmar.... Stackars lilla mej :-/....!!! :)))!

Kram❤


Inregnad??

Efter vart ledig i två hela dagar är det dags att jobba igen, och idag före tuppen, åååååå!! Hatar att gå upp tidigt men man slutar ju tidigt oxå så det får väl väga upp :-/

Fredag igen... Dagarna går så fort. Det var ju måndag alldeles nyss, hmmmm!!!
Undra vad som händer i helgen då? Ja, som sagt, man bor ju inte i metropolen precis så utbudet är ju inte så stort :-P

Hoppas att denna arbetsdag går racerfort, vill inte jobba, bläääää!!! Måste jag??? Kanske ska ringa o säga att jag blivit "inregnad"... ;)))

Go morgon kram❤


Go Tanum!!

Så... Hämtat killarna en stund för att farmor skulle få lite avlastning. Den stora killen, Måns, hade fotbollsträning idag så vi har tillbringat eftermiddagen i A-hallen. Dom är så himmla duktiga alla barnen! Ett riktigt topplag! Go Tanum!!!

Precis lämnat av killarna hos farmor, så nu blir det väl att ta en skön dusch och slappa i soffan, såååå nice!! Lägga sej tidigt väl, upp o jobba frukost i morgon!!

Fridens❤


Utskälld :-/

Kanske dags att vakna upp till verkligheten?? Hämtat lillsyrran i Strömstad, av omtanke och kärlek fick jag mej en ordentlig "utskällnig. Fått mej en enorm funderare.Hon visa mej allt rätt i ansiktet, fick se det med egena ögon och det...gjorde jätteont...men förhoppningsvist ett "wake upp"!!

All kärlek❤


Såå snäll o vacker ;)))

Fy alltså... Börjar fasen undra vem som har kört över mej inatt?? Är mer slut när jag vaknar än vad jag var när jag la mej!!! Sjukt!!!
Drömde väldigt konstigt instt oxå.... Att min minsta son fick byta avd på dagis, för att han hade varit totallt förjävlig mot en personal på hans avd, så jävlig så hon hade fått sluta med bestående men!! Öööö.... OMG!!! Får man väl hoppas att det inte blir verkligt :-/!!!!

Hämtat syrran på korttidsboendet. Träffa på en killkompis där!! Ville prata av sej lite om sina kärleksproblem, hmmmm, sa det till han "Det är inte bara jag som har problem då alltså"... Han bara "DU... Kan du ha problem med kärlek? Du som är så snäll och vacker! Du kan väl få vem du vill!!" Så väldigt gulligt sagt :)! Haha!! Jag älskar ju herr Underbar och skulle verkligen vill dela mitt liv med han, men då kommer problemet... Jag tror inte han älskar mej, han säger vart fall aldrig det, och det gör mej så ledsen :'(.... Skulle så gärna vilja höra dom orden, suck!!

Sitter nu o väntar på syrran i väntrummet hos tandläkaren. Hör hur borrarna jobbar där inne, brrrrr! Hatar tandläkaren! Tur att jag bara sitter i väntrummet ;-P!!!

Puss o kärlek❤



Tagen på bar gärning!!

"Regnet det bara pissar ner"...la la lalalala la la...!! Hela dagen! Helt otroligt!! Skulle nog aldrig ha dödat den där spindeln igår...ooppppssss :-/!!!

Vart på Ikea idag, och där fick man ju veta att man var en "jobbig" kund, hahaha!! Man måste ju få fråga om man undrar nått "Ja, nu är du väl nöjd, att du hitta nått som passa,efter allt du frågade efter"... Öööö... Ok... Tack för god service... NOT!!! Fel tjej på fel plats!!!

Chefen har ju köpt ett litet bord på Ikea som han har satt i barnhörnan i Restaurangen. En dag så kommer han, ställer sej bredvid mej i kassan och säger "Jäkla synd att ungarna ska rita på bordet, har kladdat dit massa namn oxå.... Nora, Måns, Joel, Moa.... Förresten, vad heter dina barn, Malin?"
Hmmm... Hahaha... Ööööö.... Ja, vad heter dom, hahaha??? Tagena på bar gärning :)))))

Filmkväll med Myspys och storpäsing i soffan❤

Love❤


Rätt säsong???

På väg till Göteborg, och som tradition åker man ju ALLTID in på 7eleven i Ljungskile, och köper en cuppucinoslash!! Så himmelskt god :)))Men vad kommer till min kännedom idag när man ska in och köpa in??? Jo, den är slut för säsongen....VA???? WTF!!! Vad är det för fel på höst/ vinter säsongen nu då?? Jag skiter väl i vilken säsong det är.... VILL HA!!! "Den kommer tillbaka till sommaren igen"...

Snyft....

Ta vara på er❤


Spara casch ;))

Redan efter 5 minuters vaken tid var det dags för ungarna att bråka. Kan ju börja fundera på om dom tål varandra? Räcker att dom tittar på varandra så är bråken i full gång. Dotra puttar ner mellanpojken från soffan, då kommer lilleman som ska rädda sin storebror, som slutar i att dotra kastar en stor kudde, hårt, rätt i magen på han, så han flyger iväg "Jag kan ju inte hjälpa att han är liten och flyger"!! OMG!!!

Nu är barnen lämnade i alla fall, jag sitter på jobbet (på min lediga dag :-/) o tar en fika!! Skönt att bara sitta, slappa och se på dom andra när dom jobbar ;)
Då trivs man som bäst, hahaha!!

Skall faktiskt ta en snabbtur till Ikea och inhandla lite saker till restaurangen (kanske åker ner en och annan sak till mej oxå, hmmmm...mitt eller restaurangens konto??? Spara lite casch, Hahaha!!)

Kram med händer och fötter❤


Mattegenen!!

Nu jäklar... Fick tag på en stark migräntablett, och det gjorde susen. Bara få i sej lite mad oxå, så är man förhoppningsvist fitt for fights sen :-/

Vart och hämtat killarna oxå, dom längtade sååååå efter sin mamma!! Kvällens plan blev ändå inställd så det finns ju inte så mycket att göra ändå.
Och vem tackar nej till två superduper mysiga små killar? Inte mamman i alla fall :))))

Dotra berättade igår att det inte hade gått så bra på matteprovet, riktigt uselt resultat. Innan jag hinner säga nått så kläcker hon ur sej "Mattegenen har jag säkert ärvt efter dej, så du har inte rätt att säga nått"... Hmmm!!! WTF!!!

Fridens❤


Sprängs snart!!

Åt helvete med denna huvudvärk! Vad vill den mej? Värre idag ju :((( Tycker ju inte det skall vara vätskebrist heller (så mycket cola som jag dricker ;)..)!! Har väl ätit dåligt och inte mycket sömn :(( Hmmm, skärpning!!

Kan ju inte ens koncentrera mej på att skriva.... Skriver mer sen!!

Kram❤


Sex....inte Sju!!!

Kuckeliku klockan är ..... Ööööö, hmmmm....06,00!!! Frukostpasset idag! Får vart fall sluta tidigt, nått posetivt!!!
Gäääsp, åååå, vad trött jag är, fy!!! Allt goare under varma täcket..... Kan ju inte ens tänka nu, alldeles för tidigt!! Nu.... ARBE!!!

Kramar❤


Kapten Krok!!!

Dags att lägga sej och möta Peter Pan och Kapten Krok i landet Ingenstans....
Somma in bland alla stjärnor o planeter :))))...
Har en fruktansvärd huvudvärk, känns som en jäkla krigszon där inne... Vill inte ge sej, trots alla treo jag knaprat i mej, blääääää!! Ogilla!!!!

Kvällen blev toppenbra (bortsett från huvudvärken då) !! Har vart jättetrevligt!!! Like very much ;)))!!! Hoppas det fortsätter så. Roligt, mysigt o bara helt.... underbart!! Suck... ;)))!!!

Gonattkram❤


Rumpa oxå!!

Funderar.... Alltså.... E jag så jävla dum så jag har gått på det igen???!!! Måste sluta att hoppas men Hoppet är nog det sista som sviker en :((((
Att jag aldrig lär mej!! Blir lika ledsen varje gång,....men jag vill ju så gärna..åååååå!!! Malin i ett nötskal :-/!!!
Rumpa oxå!!!!!!!

Suck❤


Privat sexliv!!

Arbetsdagen är slut!!! Fy satan va gött det ska bli med en dusch nu, kallt vatten så kanske man blir människa igen..!!!!

Sex? Några som frågat om jag inte kan skriva lite mer om mitt sexliv!!! Nääää!! Mycket av mitt liv kan jag bjuda på men mitt sexliv är PRIVAT!! Så är det bara, o så kommer det alltid att vara, sorry!!!
Tänk på att min 13-åriga dotter läser min blogg, hon vill absolut INTE veta, och det ska hon inte behöva!!

Jag vill tacka ALLA mina läsare för att ni tar er tiden och följer min blogg! Jättekul!! Många fler än vad jag hade vågats att hoppa på :)))))) Man får tacka o buga!!!

All kärlek❤


Bend Over!!

Hallå alltså!! Här går man och sjunger "skönsång" på jobbet, men det verkar inte speciellt uppskattat från kockarna, hahaha!! "Det låter som hon har dåliga batterier" hör man bakom ryggen :))...
Hmmmm... Hämnden är ljuv ;))!!

Får väl ta på mej dom där härliga vita plasthandskarna med vitt puder i, gå ut i köket o säga te dom "BEND OVER mina herrar"... ASG!!!!

Måste fråga... Har nån hört talas om Svenskt o Norskt kaffe? Att det är nån skillnad alltså? Kom en gäst idag, peka på kaffekannerna o fråga "Är det norskt eller svenskt kaffe?" Öööööö..... WTF!!! Visste inte att det var nån skillnad, kaffe som kaffe :)).. Vi är ju i Sverige så då blir det väl Svenskt...eller?? ;)))

Kram❤


Måndag igen....Suck!!

Måndag...igen!! Fasen vad helgen går snabbt....svischhhhhh och så är den över!!!! Så jobba igen :((...på en skala
1-10...hur kul lät det????!!!

Näää, precis!! Måste ju finnas roligare saker att fördriva tiden med som tex bergsklättra, hoppa fallskärm, water-rafting eller rent av spela Monopol med sej själv (då vinner man ju i alla fall, hatar att förlora på det spelet,grrr)!!

Dags att sluta drömma, ta på killarna kläder och sticka iväg för dagens utmaningar!!

Morronkramar❤


Bra skit!!

Nr 1 är nere, snart är nr 2 oxå nere...så var det bara nr 3 kvar sen... Oj, oj, oj.. Vilken kväll!!

Dotra har tydligen inte tagit sin ADHD- medicin idag, så där har vi förklaringen till allt uppsåt idag!! Vilken märkbar skillnad det kan bli om hon inte tar sin medicin eller inte....helt jäkla sjukt faktiskt!! Tack o lov för att det finns medicin som hjälper till en hel del, för att orka vardagen, både för henne själv och för mej (men för att medicinen ska hjälpa, så måste man ju faktiskt ta den ;)..)
Hon säger ju själv när hon tar medicinen att "det är bra skit det här"!!
Åååååå, älskar henne min trollunge❤

Hoppas ni alla har haft en trevlig o skön kväll❤

Gonatt kramar❤


"Chill out Grabben"

Vilket jädrans väsen det ska vara på ungarna hela tiden. Fattar inte det, åååå!!! Hela tiden ska det bråkas, från mörra till kväll!!

Dotra är verkligen i sitt esse ikväll..OMG!! Det ska retas ända till bristningsgränsen på mellanpojken. Å precis när han är på väg att explodera, så säger hon nonchit "Chill out Grabben".... Hallå!!! Pust!!! Att dom orkar! Jag är helt slut, pust!!

I morgon ska killarna till sin pappa för en hel vecka :( ... Suck!! Mina goa juveler!! Hur bråkiga dom än må vara så älskar jag mina barn.

Kram med händer o fötter❤


Nu var det klippt!!!

Då har vi haft besök utav bästa S. Hon har vart här och hjälpt oss att fixa till kalufserna :))) Killarna satt som små ljus, hahaha!! Dom bara älskar när nån grejar i håret på dom. Och jag får ju givetvist hålla med :))) Dotra vägra ju att klippa sej, ingen rör hennes hår...NOT!!
"This is my space".... Hahaha!! Så henne bara❤

Nu sitter vi och funderar på hur vi ska lösa kvällens avsnitt av Solsidan, hmmmm!!! Jag har ju inte fått tummen ur än att få köpt en tv:e, ååååååå!!!!
Kanske ska ta varsin kikare och tjuvkika in genom nån grannes fönster :-P...
Vilken syn :))))))!!! Förslag??? Nån????

Puss❤


Hjärnslams!!!

Så... Hemma, pust!!! Mellan pojken hade tjötat hela morgonen på att få åka och bada...så för att slippa tjötet så åkte vi och bada :)))) Riktigt trevligt var det, skönt att hitta på nått, finns ju inte så mycket att göra i den här råtthålan :-/..
Barnen är nöjda och trötta, så vi får hoppas dom somnar tidigt ;))))!!!

Dotra var med oxå..på vägen hem så sitter hon och lurar killarna + en kompis att.... om dom petar sej i näsan tillräckligt långt in, så kommer dom att känna hjärnan, och har dom tur så kommer det följa med lite hjärnslams med på fingret.....öööööö! OMG!!
Resultatet??? Jo... ALLA 3 killarna börjar ju att "gräva" i näsorna, ASG!!!
Så typiskt henne :)))!!! Suck!!!

Kram❤


Go morgonkram❤

Varför gå upp så här tidigt på en Söndag?? Varför måste ungarna vakna före tuppen på helgen??

Jag drömde ju som bäst....skulle precis stiga på planet till Thailand ju....och istället behövde man vakna till detta svenska pissväder, grrrrr.... Me not like!!!! Vill ha sol och värme!!!

Får väl se vad denna dagen har att erbjuda... Några förslag?????

Go morgonkram❤


Love❤

Never break up with someone you really LOVE❤!!

En stor suck,SUCK, känns som det är helt kört, vill ju inte det.... Ogilla!!!!
Kan inte göra så mycket åt det (fast jag skulle vilja!!! Får väl försöka..gå vidare...
Känns tungt nu men förhoppningsvist blir det väl bättre.....suck!!! Detta hade jag inte hoppats på,....hoppades på ett helt annat slut♥

Love❤


Kör som en gud!!!

Folk kör fasen som kratter...grrrrrrrr! En jävla tur att jag kör som en gud ;)))) Tänk om alla kunde köra som mej, då hade det inte varit några problem... eller??? :))) Ja, jag vet...några av er kanske inte tycker att jag kör som en gud... Men får jag bara köpt dom där nya glasögonen så... :)))

När fölk blinkar för att svänga vänster, så tror man ju att dom ska göra det, men näääää...då stannar dom bilen istället.. OMG!! Fick ju lägga mej på tutan och ramsan som kom ur min mun, den var inte trevlig, hahaha!! :-P

Eller på sommaren när man ska ta sej igenom Grebbestad, folk kör ju sååååå sakta... För helvete, parkera bilfan och gå i stället! Måste ju vara mycket bättre...eller hur :))??? Låt mej bara få komma igenom, hahaha!!!

Känns som jag är ett med bilen ;))))))

Ratta lungt♥


"Inte rätt swag"

Vi kom så långt som till Sportshopens lekland :)) Barnen är väldigt nöjda, mamman är väldigt nöjd....Härligt när vi alla är överens❤

Men det var på håret att vi åkte, killarna har bråkat hela morgonen, det var på sista chansen...JAPP!! Här är det
morsan som bestämmer (öööö...det lät bra i alla fall ;)..) Dom kör över mej totalt, jag är fööööör snäll!!!! OMG!!!

Dotra sitter och tjötar bredvid mej. Tjötar om att hon har brutit näsan...och hur då undrar jag?? "Vet inte, det bara hände"... Också ett fint svar!! Innan vi åkte fråga hon "Mamma, är det normalt att ha revben?"... Ööööö... Ok, min dotter det, lik sin mamma kanske :)))
Störtskön tjej och jag älskar henne❤

Undra om man ska våga sej på skateboardsrampen sen :-/ Dotra blev jättearg när jag sa det "Fatta...Du har ju inte rätt swag, du är ju helt inkompitent ju"..... Hmmmmm... Tonåringar :)))))

Hugs♥


Nya Lördagsmål!!

Nystädat, Nyduschad och reda för resten av denna Lördag.....

BBS♥


Rättvisans Kvinna :))

Igår under min posetiva stund införde jag en städdag idag, ååååå!!! Hatar när jag är så överdrivet posetiv, hahaha!!

Är ju nått såppas tråkigt att städa!! Har så svårt att komma igång....en spark i röven skulle sitta fint ;)) AAAJJJJ!! Jo tack den kändes :))))

Då är det väl bara att köra igång... Ser ut som ett bombat krigsfält....
Jag sätter mej i soffan o är arbetsledare, så kör jag med ungarna :))) hahahaha, moohaaahooo!!!!!

Rättvis fördelning kallas det!! ;)))

Fridens❤


Tigerjakt eller Ica-påse???!!!

Hoho... Kom fram!! Vill inte leka kurragömma längre!! Vill sova ju!!! John Blund!!!

Han har dragit... Fått tips om att dom sett han i Skee (det är där allt händer tydligen, jo självklart, det är ju mitt i centrum ;))...), sen drog han tydligen in till den stora staden... o söp (förmodligen super, fortfarande)

Ska jag behöva ta på mej pannlampa, stövlar, bomberjacka och ta håven i högsta hugg och ge mej ut på "tigerjakt"... WTF!!! Att det ska vara så förbaskat svårt...

Man kanske ska ta o testa det där först.... 75:an o Ica-påsen ;)))))
Hmmmm... Vilket ??? Hahahaha!!!

Sweet Dreams alla Fina❤


Underbar o Älskad!!

Jag bara ÄLSKAR denna kloka lilla björn♥♥ så underbar....

Love♥


"Klamydia"

När min älskade storasyster var lite yngre så hamnade hon alltid i trubbel (ööö, det gör hon än idag me men, haha). Hon hamnade till slut i alla fall i ett Fosterhem. Där skulle ni vart med, haha!! Massa tokigt folk♥!!
5 fosterbarn, 2 egena barn och 1 större hund!! När hunden blev trött påt, gick han och ställde sej och titta in i ett träd. Varför undrar ni?? Jo, han såg ju inget då, och då trodde han ju att ingen såg han, hahaha...OMG :)))

Familjen tog mest emot killar med problem, stora, tuffa killar, bad boys ;))
Tänk när dom åkte till London hela familjen. Dom lura i en av killarna att man sa "Isak min broder"..."I suck my brother"... Han hade gått runt hela kvällen och sagt detta. Vad tror ni att Engelskmännen tyckte om han? WTF :))...ööööö!!!!

Kommer ihåg att det var "livsfarligt" att hälsa på syrran, hahaha!! Inget lås på toa, gaffel i armbågen om man hade dom på köksbordet... HJÄLP! Skulle duscha, då hade dom fyllt slangen med såpa :-P....Ogilla!!

Kom en tjej till dit som...ja...låg runt med alla killarna...som slutade med att ALLA fick ju Klamydia!! Tänk när alla kommer till läkaren "Hur kommer det sej att alla har Klamydia?"..ööööööö, något pinsamt!!! "En ända stor familj"!!!

Stjärnkram♥


Fuck it!!!

Här händer det inte speciellt mycket, suck!!! Sitter i soffan och bara päser, orkar inte göra ett skit fast jag egentligen borde....NOT!!
Funderar på att dricka mej apkalas, haha!! Det hade vart en syn....vi inte vill se :)))) lugn och fin nu!! Jajaja!!!!!

Jädrans förbaskade skit tv:e oxå... Såå boring, vad ska man göra liksom??? Drida i allt o dra till Skee... Ääääää!! Fuck it!! Hmmmm....

Tända lite ljus kanske? Få upp stämningen? Öööö...egentligen till vilken nytta?? En romantisk afton....med
barnen, hahaha!! Dom skiter väl i om ljusen är tända eller inte :-/

Får nog ta en öl till och reda ut detta :)))
Öööö... Förresten... Är det nån som har fått ut nått av detta flummiga inlägg???
:)))))!

Hug & Kiss♥


Nattstånd!!!

Nu...FREDAG!!!!! En ledig helg, såååå götttt!! Hann till bolaget oxå, pust!! Något stressigt men I fix!! :))))
Ungarna är i sitt esse... Vart ska denna kvällen sluta?? Får nog ta mej en öl...eller två ;)) lugna nerverna, hahaha!!

Asså, i natt, lilljuvelen låg bredvid mej... Helt plötsligt vaknade jag, av att det kliade på ryggen. Fick ju börja klia, men det var nått där som gjorde att det inte slutade att klia. Till slut fick jag ju känna efter vad det var!!!! Jodå... Lilljuvelen hade "stånd", så det var det som gjorde att det kliade på ryggen...ASG!! Alltså, jag visste inte att så små killar kunde få stånd :-/... Jag tänkte...va fasen e det här nu då??? Hahaha!! OMG!!!

Kram♥


Älgar i Thailand

Hahaha...ibland undrar jag vart jag har hamnat?? Hahaha!!! Den ena är fasen värre än den andre, hihi :))))
Jag menar... Den man minst anar frågar "Finns det älgar i Thailand?", "Hur länge är man gravid?".... OMG!!!! Sen kommer frågan "Men apor har ni?...samtidigt som personen försöker att likna en apa ;)) WTF!!!

Kommer ut på parkeringen, då jädrar, högsta volym med Arabisk discomusik, med dansande Araber som släpper loss... Hahahaha!!!

Kom o tänka på den gången när min 4- åriga son (då 3 år) kommer helt plötsligt fram till mej och bankar mej i pannen och säger "Dum i huvut du" och bara går iväg.... Hahaha!! Så roligt :-D

Kram med händer o fötter♥



Blink! Blink!

Nu är det slut på veckan, det är dags för Fredaaaagsmyyyyyss...öööö...ja, snart i alla fall!! Måste arbe först ju, ååååå!!! Hoppas denna dag går fort så att den lediga helgen kan börja.....wiiieeeee!!!!

Men... Ett problem....Hur ska jag kunna fixa fredagsmys utan Tv: e??? :(( vad ska vi se på? Glo in i väggen? Ååååååå...nån lösning måste väl finnas, tänk Malin???!!!!!!

WTF!!! Ingen som vill ha jättemysigt besök av mej och mina underbara, lugna o skötsamma barn ;))) Blink, Blink ;)))) hahaha!!!!

Får nog masa mej iväg nu, tjäna lite kosing :))))))

Pussar♥


Ta fast Socktjuven!!

Den där ölen satt inte fel, bra sugen på att ta en till :-P... Inget som slår en iskall öl,mmmmm.... Me like!!! Bara sitta o slappa o drida i allt, ååååå!!! (Drida i allt o dra till Skee, hahaha)

Lilljuvelen har somnat och dom andra två har stängt in sej på sina rum, o ensam kvar är jag...Underbart, tyst o lungt!! Tv:en är sönder, så bara ljudet från den eviga påsatta tvättmaskinen hörs, blääää!!!
Konstigt det där, att smutstvätten aldrig tar slut, fattar inte det!! Kommer aldrig till botten på tvättkorgen, hmmmm!!!!

Det konstigaste av allt är, vart tar alla sockar vägen??? Äter tvättmaskinen upp den ena av paret?? Hur mycket sockar som helst, men bara 1 är kvar. Den andra då?? Socktjuv!!! Ge tillbaka!!
Det slutar med att ungarna får gå med en röd och en blå socke, får väl skylla på att morsan är färgblind eller nått, hahaha!!! Hoppas vi får tag på socktjuven snart ;)))

Kram med händer o fötter♥


Ölsafari

Precis hemkommen från jobbet. Riktigt fint väder ute idag, skulle kanske tatt en promenad men.... Just det där.. men....
Ååååå....känner mej som en latmask :-/
Men jag har ju faktiskt jobbat hela långa dagen.

Tänk när det kommer in ett helt gäng, på säkert över 20 st, helt grönklädda och tyrolerhattar (med fjädrar i) på sej...OMG!!! Vad fasen ska man säga, vill ju helst bara asflabba, hahaha!! Jag var ju bara tvungen att fråga vad dom var för några??? Hahaha!! Jo, dom var medlemmar i en Ölklubb, och hade vart på "Ölsafari" i Tyskland.!!! Gillas!!!!

Ölsafari lät inte helt fel...mmm, ska nog ta mej en öla och bara päsa styggt:)))
Nån som är sugen??? ;))

Puss♥


Gnagande tankar!!

Brukar att vara roligt att jobba
Torsdagar ju, kommer ju sååå mycket folk, speciellt många svenska byggnadsarbetare som ska hem. Det innebär många extra fina människor.

Man skall väl inte klaga, 90 % av våra kunder är ju av det motsatta könet. Ett perfekt ställe att jobba på (om man tänker efter) om man är singel!!! Man
får telefonnummer skrivena på alla möjliga konstiga ställen och saker, hahaha:))))!!! OMG!!! Not!!!!

Är väldigt ledsen idag. Att en vuxen man inte klarar av att vara ärlig mot en. Det som jag undrar mest är varför han inte släpper taget om mej, om han inte vill/känner nåt för mej!! Inte snällt att leka så med mina känslor. Han måste väl avsluta vårat innan han går till en annan, inte konstigt man blir svartsjuk.
Det är ju han som gör mej svartsjuk :((

All kärlek till er alla♥



Prinsen!!

Torsdagmorgon....kuckeliku eller vad??!! Hur sugen är jag på att jobba? Noll!!! Om man känner efter ordentligt så kanske man känner sej lite krasslig, lite järnbrist kanske....eller man kanske kan köra med att man är inisad ;))) hmmmm...undra vilket som är bäst ;))!!

Känner att jag skulle behöva ha semester, långt härifrån, till paradiset!!!
Vill....NU!!! Kom du vita springare med drömprinsen och rädda mej från alla lögner och skit....!!!

Morgonkram♥


Trevlig kväll♥

Now and then I think of all the times you screwed me over
Part of me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know♥
      

Att älska nån!!

Varför ljuga, var ärlig!! Vill ha sanning!
Jag är bara en vanlig människa med känslor och hjärta!! Kött och blod!!!

Det gör ont när du behandlar mej på detta vis. Fattar inte, varför inte släppa taget istället för att såra. Skriver att du älskar en annan, och när jag ifrågasätter det, säger du att du skämta om det. Jävligt roligt skämt, skrattar nästan ihjäl mej... Hör ni vad roligt jag har???!!!! Öööööö....not!!
Kärlek är inget man skämtar om, det betyder nått, för mej i alla fall. "Jag älskar dej" är för mej ett väldigt starkt ord som betyder nått... o inget jävla skämt!!!!


Jag älskar dej, men att veta att du inte älskar mej gör så ont. Vad vill du mej?
Du släpper mej ju inte?? Känner du nått eller är detta bara en lek och jag har oturen att vara spelpjäsen? Känner du inget, låt mej få gå!! Jag älskar dej!! Hitta nån annan att leka med!! Jag är snart död!!!

M.


Att bli av med sin Iphone4!!!

Hmmmm....är det med flit eller vad?? Dotra har tjötat om en ny iphone, och då givetvist en ny iphone5...(som alla andra ska få :-/)

Idag har hon råkat eller "råkat" tappa den bara 5 ggr. Sista gången råkade den flyga ur skalet, landa på min bil (fick skäll för att bilen inte var platt och gjord i gummi, hmmm), och sedan rätt i asfalten för att baksidan på mobilen ska spricka....ååååå!!!

Fridens♥


Bokstäver!!!

Första läkarbesöket avklarat. Läkaren, Lars Joelsson, så bara bäst!! Helt underbar, svarar och förklarar på det man undrar och funderar på ang. ADHD/ADD!! Tänk om ALLA kunde få det förklarat för sej, kanske det hade blivit lite mer förståelse kring detta. Slippa alla dessa mothugg och arga blickar!!

Tydligen är det ärftligt till 80%. Även barn med diagnosen ligger lite efter i "mognaden", så säg...min dotter är 13 år, men i mognad är hon ca 4 år efter. Kan vara både positivt och negativt :)))

Lilljuvelen var med oxå... Ööööö.... Högt o lågt hela tiden... ADHD ända ut i fingerspetsarna! Det fick jag förklarat redan för mej när han var ca 6 mån
"Kolla han tidigt".....mmmm!!!

Jag älskar mina barn, med eller utan "bokstäver", spelar ingen roll! Dom är mina finaste skatter♥

Puss♥


Tänkvärt!!!!


Nerkissat!!!

Då har det börjats....brrrrrr...vill inte, hatar det....skrapa rutorna på bilen... fasen oxå!!!!!! Bläääääää!!!!!
Vantar, mössa och kallt, brrrrrrr!!!!!!
Hade vart bättre att legat på en strand med en drink i handen...Gilla mycket!!

Jag tror jag har provat alla tänkbara ställen att sova på i natt. Först sängen, jag och lilljuvelen. Han kissar på sej och får flytta oss till tresoffan. Han kissar igen och får flytta oss till tvåsoffan. Vad händer??? Jo, mer kiss...åååååå!! Det slutar med att man får lägga sej på det inte härliga, inte hårda o inte kalla golvet :-/.... Ogilla!!! O jag som älskar att sova, suck!!!!!

Kram♥


Skrotbil!!

För det första så är det nått galet med min bil, den lever liksom sitt eget liv, suck!!! Startar ibland, och ibland kan jag få sitta och truckla i över 5 min. Hmmmmm!!! Inte roligt alls!!

Och för det andra, så lossa det en svart sak från bilen idag, men vad det är har jag ingen aning om. Märkte det av ren tur när jag backa och körde över den.
Varför just jag??? Hatar bilar!! Kan ju fasen inget! Grrrrrr!!!!

Här om dagen fick jag haffa en chafför och hjälpa mej att fylla på oljan. Inte illa att fatta att man måste fylla på när det lyser i bilen, hahaha!!! Nått har jag lärt
mej, hahaha!!!
Inte helt född bakom en ladgårdsvägg, hahaha!!!
Chauffören trodde väl inte jag var sann men men..det bjuder jag på ;))

Kram o puss♥


Rumstemprament!!!

Hmmm...konstigt att man inte kan gå en
ända dag på jobbet utan att göra bort sej...åååååååå!!!!
Hade en buss som skulle serveras. En av gubbarna var sugen på en hutt. Hade ingen kall, så jag säger "det kan jag fixa, men har bara rumstemprament"
Öööö...hur många förstog det då?? ASG!!!)

Blir så trött på mej själv!!!!!
Var nära att få mej en örfil utav fläsket oxå.... Kocken i full gång att steka och jag kommer bakifrån (haha, inga snuskiga tankar nu tack!!) Han vänder sej om med det råa fläsket i handen och swischhhhh..... MISS :))))

Kramis♥


MorgonSTÅND!!!

Mörkt och inte alls sugen :((
Alltid lika trist när klockan ringer och det är dags att lyfta på täcket och stiga upp, brrrr!!! Kallt!!!
Plötsligt skriker mellanpojken inne i sängen "Aaaaaa...jag har STÅND"...
ööööö, hahaha!! God morgon på dej oxå :))))!!!!

Alla dessa klär som ska på för att sen stressa till dagis och fritids. Skönt att man inte behöver greja frukost till killarna så tidigt, den är framdukad på respektive ställe när dom kommer. Tummen upp!!!
Det är ju bara stackars dotra som blir kvar här hemma ensam. Får äta frukost själv, precis som araberna ;)) hahaha!!! "Dom är ju för helvete araber ju" säger dotra när jag förklara att hennes kompis inte heller äter frukost med sin familj :)))))....

Trevlig dag♥


Natt Natt Vildingar♥

Börjar det bli natten...
Lilljuvelen har däckat i soffan. Hade med han i affären förut, han var mer högt än lågt...suck!! Kan ju inte vara stilla, 10 meter framför en hela tiden. Får nog införskaffa ett koppel ;))

Mellanjuvelen är svårare att lura i säng.. För han är det "Jag ska bara" eller "Jag är hungrig"....fast han precis ätit som en hel arme, hmmmmm!!!! Sen ska det ju provas fotbollströjer, hitta den rätta för skoldagen i mörra. Väldigt viktigt :)))

Största juvelen är ju inget "barn"... (kör hon med ja, haha).. Ack, tonåring!! Hon ska lägga sej när hon vill förstår ni. Mamma har inget att säga till om (tror hon ja)!!!! Det väsnas och sjungs på högsta volym ifrån hennes rum.
Får väl snart införskaffa hörselskydd, hahaha!!!!

Natt Natt♥


"Hungrig som en MAN"

Hur ska jag få tag på en tv:e, måste ha, vill ha, suck!!! Lilljuvelen klättrar redan på väggarna, "spider pig, spider pig"!!!!! Kan ju inte släppa ut han själv heller. Mitt i centrum är ju inte den bästa lekmiljön för en 4-åring, :-/...!! Ett riktigt skitväder för den delen oxå och kallt är det, brrrrr!!!

Får väl fixa nån mat, storjuvelen på 8 år skriker "Jag är hungrig som en MAN"... Öööööööö, hahahaha!!!! Gäller väl att fixa detta snabbt då ;))) hujedamej!!!

Fridens mina fina♥


♥♥♥

What are words
If you really don't mean them when you say them?
What are words
If they're only for good times, then they don't?

When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone
 

Snyggve!!

Slluuuuuuuutttt för idag.... Jippie jahaa!!
Böka in sej i bilen (måste nog städa den snart :-/, haha), hämta grabbarna grus och sen racerfart med vita fården :)), hem och inte göra ett skit :)))

Bara för att man inte orkade att gå upp i tid i morse så såg man ju ut som ett kaos, haha...!! Håret på svaj och sminket halvdant, och vad kommer inte in på restaurangen kl 6,45 på mörran??? Den snygga killen...suck... Vill ha ;)))) tatueringar ända upp till öronen, haha, bad boy, bad boy ;))))))

Får nog sluta snosa så länge på mornarna, och gå upp och sminka till mej, hahaha!!! Ååååååå!!!!!

Puss♥


Puss & Kram

Riiiiinnggggggg! Upp och hoppa till denna nya underbara, härliga dag, mmmmm......öööööö, hmmmm...hahaha!! Nej, jag har inte fått ett hårt slag i skallen, hahaha!!!

Idag kommer mina goaste killar, ååååå vad jag har längtat♥ pussar och kramar i massor.. Me like!!! Massa bus en hel vecka...tålamodet på tipp topp då ;))))

Får bara hoppas att arbetsdagen går av rena farten, swischhhh :)))) Annars får man väl dra fram klockan några timmar ;))... E nog ingen som märker det ;))

Gomorgon krams♥


Sprängd Mobil!!

Kan väl bara tacka...blev jättebesviken!!
Suck!!!!!

Dotra försöker att få en på gött humör, hon e ju rolig, så det är svårt att låta bli att le :))... Hon har kommit på hur vi ska få hennes drömhus. Först ska vi flytta till USA. Där köper vi oss ett gammal hus. Hon "sätter" eld på huset och anmäler oss till "Extreme home makeover".. Hahaha!! Det ska vara pooler o grejer, vilken fantasi... Ja, det får vi fundera på!! :)))

Hade en härlig diskussion på bussen hem igår oxå, jag o S. Hahaha, jag trodde att man "sprängde" mobilen när man hade den på högsta volym och hade i hörlurar...hmmmmm!!! Tydligen så är det hörlurarna som sprängs...

Öööööö...!!! E det så?? Jag menar, musiken kommer ju från mobilen, det MÅSTE ju vara den som sprängs, hahaha!! Alltså logiskt tänkande...eller är jag blond?? Fattar fortfarande inte , hahaha!!! Jag och det tekniska...NOT!!

Kramar om♥


Efterlyst!!

Jag försöker, försöker, försöker o försöker men inte roligt när man inte får nått tillbaka :(( Blir bara så ledsen!! Det är väl bättre att man säger som det är istället för att bara "försvinna".. :(( Det gör sååå ont!!!

Suck...suck igen!! Snyft :'(!!!!

Varför behandla nån så här?? Vill inte...SLUTA!!! Väx upp!! Prata!!
Finns ju här o lyssnar!!!

♥♥♥


Söndagshäng♥

 

"Föra in den"

Tusan vilken jobbig jobbdag...puh!! Att jobba bakis är ingen hit, blääää!!!! Så synd om mej hela dagen, snyft...bakis, trött, tung i huvudet...you name it!! Fasen att dom andra skulle hälla i mej all den spriten ;)))... Bovar ;))

Att vara tung i huvudet och stå i kassan är ingen bra kombination, hahaha!! 3 söta killar kommer fram och beställer mat. Den första ska betala med kort "E det här jag ska föra in den, hårt, känner du"...öööööö.... OMG! Jag kunde ju inget annat än asgarva :))..

Så den andra killen "Då för jag oxå in den, känner du min oxå"...ööööö :-O mohaaahooo!! WTF!!! Höll på att dö!! Säkert röd som en tomat i ansiktet oxå.. o kunde inte sluta flabba!!! Mycket ska man vara med om, hahaha!!!

Mmmmm....suck!!!

Kramis♥


"Tussilullan lull"

"Tussilullan lull nu är jag full, nu är jag go som gull".... Hahaha...!!!
En otrolig trevlig kväll med go mat, dricka och härligt sällskap :))) tack alla och speciellt ett stort tack till chefen!! :)))

Vårat lag förlora i femkampen men vad gör det om hundra år ;)) lika glada är vi ändå :)) Inga dåliga förlorare här inte (grrrrrr ;))...) hahahaha!!!! Jag menar, lasta bananer och grejer...haha!!!!

Huvudvärken börjar komma lite smått, inte konstigt när man har druckit sen 12 i förmiddags :-P.. Känns att man lever :))!! Ska börja jobba i mörra kl 7...Not like!!! Blääää....!!! Alltid är det jag som ska öppna när vi har fest..hmmmm.... Fattar inte det, inte rättvist!! Ringer mej sjuk, c-vitamin brist eller nått ;))

Kram med händer o fötter♥


Liseberg!!

Supa och Femkamp... Må bästa laget vinna, wiiereee!!!!
Börjar änna bli berusad, mohaaooaaa!!!
Mellanlandar ju på Tyrolen mellan grenarna....Like!!!!

Fasen vilket kanonväder....eller är det Whiskeyn ;))) haha...
Så kul i trevligt sällskap ;)) plötsligt ska alla pilla, såååå het ;)))

Tydligen så måste man åka en utav Atmosfär eller Balder...Vägrar...Not!!!! Eftersom jag vägrar blir mitt straff att åka Rabalder, hahaha....Like!!! Kul när alla andra ska stå och heja....jihaaaaaa!!!

Puss♥


Se upp for Dårarna, Dårarna stängs!!!

Nu jädrans... Nu blåser vi järnet.... Brrrrrrr...mot Göteborg...Liseberg....
personalfest....wiiiieeeee :)))
Alkoholen är framme och alla mysiga folk är med ;)) Bara musiken fattas.... BUSSCHAFFIS..... Musiiiiiikkk!!!!!

Pys..... Första ölen, slurp!!! En o två o tre indianer....lalllaaaalllaaa :)))

Framme på Liseberg möter vi upp fler galna o härliga fölk :))).... Me like ;))
Nu ska vi mysa och dricka gött!!

Puss♥


Lördagsmörra!!

Borde vara strängt förbjudet att jobba så här tidigt på Lördag, grrrrrr.....
Vill oxå ligga kvar i sängen, goa och varma, härliga sängen, under täcket med herr Underbar♥mmm!!!!

Nej, bara att dra på sej arbetsmunderingen och se glad ut!!
Kort arbetsdag för att sedan svida om till PERSONALFEST på Liseberg... Like!!!!

Gomorgonpussar♥


Storleken!!!

Fredagsmyyyyyyyyysss!!!
Hahaha... Inte ens tv:en fungerar ju, så vad ska man hitta på?? Hmmmm.... Man bor ju på ett sånt ställe som har sååå mycket att erbjuda en fredagskväll, hahaha!! Ska vi se...1,5,8 restauranger/pubar, 1,3 discotek..... Vilket jädrans skämt, hahaha... Man får vara glad om man ser nån ute efter kl 21.

Ska man kanske ta på sej dom stora örhängena och åka till Bullaren? Se om ryktena är sanna...hahaha!! Vågar man det?? ;)) Ööööö!!!! Dom säger ju "Den med störst örhängen är den som är kåtast".... Kan ju vara bra att veta om man ska till Bullaren ;))

Fredagsmys♥


Backa bil...ooopppsssss!!!

Ok...att köra bilen framåt är ingen match men så var det det där med att backa :-/

Får väl erkänna att jag är värdelös på att backa. Skulle aldrig falla mej in och backa bak i en parkeringsficka. Bilarna bredvid hade nog blivit något buckliga, oopppsssss!!! En gång, och aldrig igen, har jag försökt att fickparkera. Sååå pinsamt... Försökte väl i 10 min, men kom fasen inte in, hur gör man ??? Hahaha!! Fick åka därifrån...hmmm.. Kändes som alla stog och hånflinade åt mej ;-/

Skulle backa ut från Karins hus, då backade jag rätt in i en papperskorg som hängde på lyktstolpen....vet inte riktigt hur jag lyckas men det är ju jag, hihihi!!!!

Se upp i trafiken♥


Upp o hoppa!!

Ytterligare en ledig dag, göttans!!! Ligger fortfarande, inte ett dugg sugen på att gå upp, blääää.... men ska träffa finaste vännen Karin snart så...Upp och hoppa Sunshine!!! :-P!!!

Blir en tur till Torp, inhandla nått för morgondagen. Då undrar ni säkert vad det är som händer i mörra???
Jo, personalfest...på Liseberg!! Wiieeee!! Massa kul!! Mat, Alkohol o massa underbara och roliga folk :))) Me like!!!

Nu..vatten över huvudet så jag vaknar. Funderar faktiskt på att ta genvägen förbi 7eleven i Ljungskile när vi åker till Torp ;))))

Puss♥




Natt Natt♥


Äckliga o Vidriga!!

OMG..!!! Tro det eller ej... Jag har gått en skogspromenad. Jag som är livrädd för dom där äckliga, vidriga, mordiska små krypen - Fästingarna, brrrrr!!! Att dom inte bara kan utrotas...Burn in Hell!!!

Höga stövlar o mondering på, så gick det alldeles utmärkt (fast lite rädd var jag att dom små vidriga skulle flyga på mej :-/)

Skogspromenad med hund, haha... Och, inte glömma, väldigt trevligt sällskap ;)) jätteskönt att få komma ut i naturen och lufta sej lite :))

Trevlig kväll alla fina♥


Kondomer!!!

Ooppppsss...inte ett enda inlägg idag. FÖRLÅT!! Mår inte så bra idag, så jag sov till klockan 14,30....öööö, sant! Fy på mej!!!! Men är man ledig så är man :))!!

Får väl dela med mej om en situation som hände för några år sedan. Jag jobbade på Fritids då. Satt och åt frukost. Ett par töser i 7 års åldern började diskutera kondomer. Ena tösen "Min bror har kondomer hemma som han blåser upp till ballonger".... "Jaha" säger andra tjejen.."Vad är en kondom för något?" Jag tänkte bara dom inte frågar mej... Men så svarar den första tösen "Jo, förstår du, det är en sak som killarna använder som inte tjejerna tycker om" öööööö....ASG!!

Vad ger man för den...hahaha!!!

Puss♥


Skönheten ;))

Efter 2 filmer, godis, cola och underbart sällskap, så är timmen snart slagen och kvällen lider mot sitt slut...gäsp!!!
Ledig i 2 hela dagar nu, Like!! Det blir att päsa styggt, hahaha!!

Fick en sån fin kommentar idag på jobbet som får avsluta detta nattinlägg:

"Malin, du är så fin och helt underbar. Du utstrålar skönhet, och dom som inte kan se det är Idioter"

Kram med händer o fötter♥♥♥


Sexskadad!!

Som jag berättat i tidigare inlägg så förekommer det en hel del "snuskprat" där jag jobbar :-p
Måste dela med mej av diskussionen idag....Sexskador, hahaha!!!

H berättade om en kille som bröt sitt finger när han stoppat upp det i sin flickväns anus.....ööööö, hahaha!!!
WTF...!! Bröt fingret? Inne i sin flickväns anus??!!! Hahaha!!! "Tyvärr, här är det enkelriktat", hahaha!!! :))))

Något pinsamt att komma till läkaren "Hur har det här gått till då?".... "Jo, jag stoppa upp fingret i min flickväns anus och då slöt ringmuskeln åt" :))??? OMG!!!

Ingenting förvånar en längre!!! Hahaha, allt kan hända ;))))

Puss o Kram♥


Blindbock!!

Klockan är inte ens 8 på morgonen och jag har redan hunnit bli blondförklarad
:-/....

Kommer till jobbet, först finns det inget handtag på ytterdörren... Fick ta fram talangen som inbrottstjuv:-p.. Haha!! (E nog det yrket jag ska satsa på :-p)

Sen får jag inte ljuset att fungera. Önskade mej en elektriker som kom och lyste upp tillvaron. Att göra frukost i mörkret är ingen hitt, fick bara be att det blev rätt o riktigt, hahaha...

Fick ringa och väcka upp chefen, inte poppis (E nog inte favvon just nu, haha)
"Jag får inte hänt ljuset"..hmmm!!!
Chefen bara "Men har du satt på strömmen där bak?".... Ööööööö, ooppssss :-/ så typiskt mej!!

Då fick man ju en rimlig förklaring...

Puss♥


FrulleDags!!

Åååååå.... Klockan redan dags att vakna?!! Nej, jag vill inte..NOT!!! Ååååå måste jag??!! Snyft :'(

Upp o masa på mej kläderna o sedan dra till jobbet! Låter ju helt fantastiskt roligt (not). Skönt att man slutar tidigt i alla fall! Nåt posetivt :))

O vet ni vad jag ska göra då, när jag slutar jobbet idag? Just precis....NADA!! :)))...!! Låter som en perfekt plan tycker jag. Bästa planen på länge ;)!!!

Nej go vänner...nu väntar frukosten på att jag ska komma och fixa i ordning den :-p...

Ha en underbar dag♥


Redbull ger dej vingar!!

Och hur ska man kunna sova nu då??!!! Dotra har tvingat mej att se på en hur läskig film som helst, ååååå....!!!!
"Orphan" heter den....tycker ni INTE om att se läskiga filmer, se INTE den!!! Tänk inte ens den tanken!!! Hugaligen!!!
Not again!! Usch o bläääää!!!

Ögonen börjar bli trötta, börjar kännas att man började 6 i morse...o samma procedur blir det i mörra bitti, upp före tuppen :-/..blääää!! Hur ska jag orka i mörra då?? Hmmm.... Det vet i gudarna!! Ge mej styrka! POWER!! :)))

Ska inte Redbull va bra? Det e väl energidryck? Om jag drar i mej några sånna så..... "Redbull ger dej vingar" :))) Gå på små moln på jobbet.. LIKE!!!

Natt Natt♥


Nora 13 år

Hipp Hipp Hurra på din födelsedag mitt hjärta♥ 13 år idag...tänk vad tiden går fort!! "Ja må hon leva, ja må hon leva"...
GRATTIS!!!! Älskar dej ända från marken o upp till stjärnorna min skatt♥

Puss Mamma♥


$~\>$£¥^##%^*}~~¥#{......

Jag måste bara svära...
Helvetes förbannelse, Röv, Satan, Fan... Så, ursäkta mej!! Måste få ur mej det!!!!
När det gick så bra....i några dagar... så....
Varför??
Fattar inte?? För vilken mening?? Förklara, snälla???!!

Nån måste ju driva med mej, o den blir det synd om.., grrrrrr!!!! "Passa dej, Åka baklucka" eller som lillsyrran säger "Passa dej, Åka flakmoppe"...hahaha!!!
Suck..suck..suck!!!!!
O jag som bara vill ha det "lungt o skönt o lukta på blommorna"...

Fridens alla sköna♥


Ljushuvud!!

Over and Out, Färdig, Klar, Slut.... Så skönt att denna arbetsdag är över...puh!!!

Jädrans huvudvärk som inte ger sej heller. Spelar ingen roll hur många treo man knaprar..(och jag kan knapra många :))..), den har bestämt sej för att terra mej, grrrrrrr!!
Slå huvudet i väggen är väl ingen ide heller, hmmmm!!! Får väl försöka att ignorera skiten!!

Nu blir det en snabbvisit ner till mammsen o pappsen, hjälpa fadern med present till dotra. Tillbehör till Iphones är nog inte hans starka sida (o garanterat INTE min, haha) det kan ju gå riktigt bra det här, två ljushuvuden som ska försöka... OMG!!!

Kram♥


Världens Sexigaste Man

JAPP!!! Bevisat igen för fjärde
året i rad....
Världens sexigaste man:
Robert Pattinson♥

Jag kan ju bara hålla med :-p
Gilla Gilla Gilla♥

Titta o Njut♥

Pussar


Önskefeen!!

God Morgon Columbus....♥
Att börja kl 6 på mörran är inte riktigt min grej, gäääsp..zzZzZzZz!!!!
Lite väl tidigt för min smak ;)) men men... Plikten kallar, känns som man är ett med jobbet, hahaha!! Tillhör snart inventarierna där!!! Hahaha!!!!

Vill ju inte...vill stanna här...under varma täcket...snälla!!!! Önskar att en god fee
kom flygande med ett trollspö och vifta med det... o vips.."Stanna hemma Malin. Njut av dagen i sängen" :)))
Tackar tackar :))))

Önska går ju ♥

Varma kramar♥


Alfahanne!!

Nu har jag gått till botten med det här med "Alfahanne".. ;)) Kocken på jobbet tjötar ALLTID om att han är en Alfahanne, så jag var ju bara tvungen att googla detta, hahaha..


Så här känner du igen en alfahanne:

Han har ett stort behov av att uttrycka sig och är överrepresenterad i kreativa yrken – du hittar honom säkrast bland skådespelare, regissörer, författare, musiker, idrottsmän m.m.
- Han behöver MYCKET bekräftelse och är troligtvis en framgångsrik kändis
- Alfahannen har många kvinnor – oftast kvinnor som är mycket yngre än han själv.
- Han anser sig ha rätt att leva ut sin ångest och sina känslor utan gräns – även om andra hamnar i kläm.
- Om han slår sönder ett hotellrum så är det tufft och manligt – INTE hysteriskt eller löjligt.
- Han har ofta ett skandalöst krogliv och fortkörningsböter
- Alfahannen pratar med dina bröst istället för att se dig i ögonen. Förutom när han vill förföra dig.
- Alfahannen bejakar sin sexualitet och utgår från att du också kommer göra det.
- För Alfahannen är ett nej bara ett nej när det är han som säger det.
- Han struntar i att hålla tider.
- Har egna moraliska regler.

Hahaha...där fick han lite att ta i ;))

Puss o Kram alla fina♥


Yrke: Miljonär

Där satt den....sådärja, då var tårtbotten i ugnen. Dotra önskar sej en Rice Krispie tårta, och då får vi väl fixa det :))
Den är ju såååå supergo, så jag tackar inte nej till den :)!!! SLURP!!!

Högen med disk har blivit större oxå, ett stort berg....hmmmm, konstigt att det ALLTID är min tur att diska???!!! Den diskar ju sej inte själv heller, elände :((
Det är ju såååå BORING att diska, inte gilla!!! Måste man??? Åååååå!!!!!
När jag blir rik ska jag skaffa en diskare ;)))!!

På tal om rik...haha..jag fråga dotra vad hon ska jobba med när hon blir stor??! Jo..."Jag ska jobba som miljonär, det jobbet kan ju jag så" :-p hahaha!! Gillas!!

OK, OK..jag ska ta disken, blääää!!!

Höres♥

 


Födelsedagspresent!!!

Jobbat, hem, duscha o nu....plattan i mattan till Nordby (upp och slåss med norrmännen lite, mohaaaoo ;)))
Fick med mej Karin oxå ;))) skönt med lite sällskap, känner för att riktigt tjöta, mmmm!!!!

Det är väl vi, två svenskar, och resten norrbaggar här på Nordby... Hmmmm!!! Det får väl gå för den här gången då ;)) Nu ska det hittas present till dotra som blir 13 år (Hipp hipp hurra) i mörra. Satan, nu kom jag ihåg...glömde tårtan på jobbet, åååååå...... Hur löser jag det?? Hmmmm... Måste tänka :-/// Malin fixar allt ;)))

Så...måste dra vidare nu....känner mej lite pillimarisk...hahaha :))))

So Long♥


Trosor!!!

Satan i gatan vilken huvudvärk...rena atomkriget :-/ ... Säkert den där kepsens fel som jag måste ha på mej. Glömde min lilla svarta mössa hemma, eller snarare jag trodde jag fick med den men...hahaha...det var ett par trosor :)) snyggt att gå med dom på huvudet... NOT!!!! Ett gott skratt hade det blivit i alla fall, ASG!!!

Har ni tänkt på hur lätt det kan vara att eliminera jobbiga problem i cybervärlden??? Ett klick bara.... Hokos pokos...!!! :)))) sen är det löst... i alla fall då, för stunden, tills man upptäcker, kommer underfund med, vad man egentligen gjorde :-o... Ooopsss!!!! Hmmmm!!!!

Kram med händer o fötter♥


Sjusovare...

God Morgon alla sjusovare :))
Kuckeliku klockan är sju♥
En ny dag med nya möjligheter... Här gäller det att vara posetiv... Jihuuuu...zzZZzzZzz...gäsp!!! :))))) Och där tog det slut..hahaha ;)))

Idag ska killarna lämnas för en vecka hos sin pappa. Kommer att längta ihjäl mej :-/...men samtidigt gott, en vecka själv med att jobba och bara vaaaaa!!!!
Dotra är ju hos mej så helt ensam blir jag inte (o inte speciellt tyst kommer det att va heller :-/) Moohaahaaa!!!

Efter work idag måste jag stressa till Nordby... Dotra fyller ju år i mörra.. Saker som ska fixas, och det är tur att jag är ute i god stund...NOT!! Att jag aldrig lär mej :-o!!!

Gomorron kramar♥


RSS 2.0